Westersingel 21 Drachten

€ 236.500.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (28)

Aan de karakteristieke Westersingel, op loopafstand van het centrum en Noorderpoort vindt u deze super verzorgde en karakteristieke vrijstaande woning. De fraai aangelegde stadstuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy.
De woning beschikt tevens over een aangebouwde bijkeuken voor wasmachine en droger en tevens een ruime fietsenberging.

Als je vrijstaand wilt wonen in een karakteristieke straat in een super sfeervolle woning, is dit misschien iets voor jou.
Het dak van de woning is een aantal jaren geleden professioneel geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen en goten.
Tevens is de badkamer vernieuwd en heeft een moderne uitstraling.

Indeling: hal, gang met modern toilet en trapopgang. Bijzonder sfeervolle woonkamer. Dichte strakke en gezellige keuken voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken met opstelling wasmachine. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de naastgelegen steeg en een deur naar de gezellige stadstuin.
Ruime fietsenberging.

Eerste verdieping: waar voorheen drie slaapkamers waren zijn de twee achterste samengevoegd tot één slaapkamer. Als daar behoefte aan bestaat kun je hier heel eenvoudig weer twee kamers van maken.
Achterzijde dus één grote slaapkamer en aan de voorzijde ook een ruime slaapkamer. De overloop geeft tevens toegang tot de badkamer. Badkamer met douche en wastafelmeubel.

Vliering: via een vlizotrap kun je naar de vliering. Verbazingwekkend hoeveel bergruimte je hier hebt.

Buiten: een bijzonder sfeervolle en zonnige tuin met veel privacy. Fraaie aankleding met dakplataan, gebakken klinkers en schaduwterras. Hier is het al snel beschut buiten zitten in het vroege seizoen.

Algemeen:
– bijzonder sfeervol woonhuis
– fraaie locatie op loopafstand van winkelcentra
– goed onderhouden woonhuis!
– instapklaar
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar. Je bent van harte welkom.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Westersingel 21
  • 9201 GD Drachten
  • Prijs € 236.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1920
  • Perceeloppervlakte 144 m2
  • Woonoppervlakte 83 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Energielabel F