Vondellaan 43 Assen

€ 312.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (19)

Wonen nabij het stadscentrum van Assen? Dat kan in dit VERZORGDE 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met GROOT INPANDIG BALKON, BERGING en EIGEN PARKEERPLAATS gelegen in de woonwijk “Dichtershof”.

Het appartement biedt uitzicht rondom en bevindt zich op een mooie hoeklocatie op de eerste verdieping van het appartementencomplex “de Gijsbrecht”. Vanuit een afgesloten hal met video-intercom bereikt u een keurige entree met lift. Het eerste dat opvalt in het appartement is de enorme hoeveelheid daglicht dat binnen komt dankzij de grote glazen schuifdeuren naar het inpandige balkon.
Onder het complex is een parkeergarage gerealiseerd, zodat iedere bewoner de beschikking heeft over een eigen afgesloten parkeerplaats en (fietsen)berging.

Indeling:
Entree met toegang tot de toiletruimte vv toilet en fontein. Meterkast vv opstelling waterontharder. Badkamer met douche, wastafel en tweede toilet, twee slaapkamers (ca. 15m2 en 7,5m2) Bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en de cv combiketel. Sfeervolle woonkamer met half open keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Over de volle breedte van de woonkamer een dubbele schuifpui naar het grote overdekte balkon.
U haalt buiten helemaal naar binnen. Prachtig!

Locatie:
De Dichtershof ligt aan de rand van het centrum van Assen. Winkelen, een terrasje aandoen nu het weer kan, een hapje eten, het ziekenhuis, het ligt allemaal onder handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u kiezen uit een aantal supermarkten in de buurt. Het station bevindt zich op loopafstand van de wijk. Via de Groningerstraat bent u snel bij de ringweg en de A28, u rijdt binnen een half uur naar Groningen.

Algemeen:
– zeer verzorgd hoekappartement met speelse indeling en uitzicht rondom
– groot zonnig balkon
– eigen overdekte parkeerplaats en berging
– alle openbare ruimtes in het complex zijn te betreden via automatisch te openen deuren
– beveiligde entree met videofoon en intercom
– zeer verzorgde algemene ruimtes als centrale hal, trappenhuis, entree op de verdiepingen, bergingen en parkeren
– VvE bijdrage ca. € 146,-
– actieve VvE
– ideale ligging nabij stad, winkels, station en ziekenhuis

Heeft u interesse in dit verzorgde appartement? U kunt ons bellen voor een bezichtiging. U bent van harte welkom

– kom alleen bezichtigen als u helemaal fit bent en draag een mondkapje.
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– kom met maximaal twee personen en uw eventuele aankoopmakelaar

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Vondellaan 43
  • 9402 NB Assen
  • Prijs € 312.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2006
  • Woonoppervlakte 90
  • Aantal slaapkamers 2
  • Energielabel A