Vlaslaan 9 Beetsterzwaag

€ 265.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (18)

KIJKDAG WOENSDAG 6 JANUARI 2021. VOOR EEN BEZICHTIGING OP DEZE DAG DIENT U EEN AFSPRAAK TE MAKEN MET DE VERKOPENDE MAKELAAR.

Op een prachtige plek in het dorp Beetsterzwaag treft u deze gewilde 30-er jaren woning. De woning staat op een ruime hoekkavel van 550 m2. Bij de woning een ruime garage met zolderberging.
De woning verkeert momenteel in een gedateerde staat maar biedt zeer veel mogelijkheden. De woning heeft een zeer praktische indeling en biedt meer ruimte dan doet vermoeden.

Op loopafstand van de bossen en het centrum en aan de achterzijde grenzend aan de Overtuin van het Lyklamahûs met de oude druivenkas, een heerlijke plek om te wonen.

Indeling: hal, trapopgang. Woonkamer met haard. Open keuken en een kelder. Douchecel en separaat toilet.
Ruime schuurberging welke uitstekende mogelijkheden biedt voor verbouw.
Aangebouwde ruime garage vv electrische deur.

Eerste verdieping: vier slaapkamers en een toiletruimte.
Vliering.

Algemeen:
– ruime hoekkavel 550 m2
– veel mogelijkheden verbouw 30-er jaren woning
– bijzonder fraaie locatie
– cv- gestookt HR combiketel 2009
– grote garage met zolder

Interesse in deze fraaie woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter bij voorkeur met een mondkapje

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Vlaslaan 9
  • 9244 CG Beetsterzwaag
  • Prijs € 265.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1933
  • Perceeloppervlakte 550
  • Woonoppervlakte 120
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel in aanvraag