Tjalling Wagenaarstraat 8A Drachten

€ 285.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (5)

Deze royale twee onder één kap woning met grote garage en bijkeuken is gelegen aan de zeer gewilde Tjalling Wagenaarstraat. Vanuit de woonkamer heb je een fraai ruim zicht op de Bruins Slotstraat. Centrumlocatie en toch dichtbij uitvalswegen. Eén van de meest geliefde woonstraten in Drachten!
De woning is ruim en zeer praktisch. Vier ruime slaapkamers, twee royale overlopen en een grote badkamer.
Een garage en separate bijkeuken voor de opstelling van het witgoed.
De achtergelegen tuin is goed gelegen op de zon.

Indeling: zijentree onder een ruime luifel voor de garage. Hal, toilet en trapopgang. Een ruime woonkamer met ruim zicht over de Bruins Slotstraat. Aan de achterzijde een schuifpui naar het terras. Halfopen nette keuken vv inbouwapparatuur. Bijkeuken voor opstelling witgoed en deur naar de tuin en inpandige deur naar garage. De garage heeft naast een kanteldeur ook een separate loopdeur aan de voorzijde en een tuindeur aan de achterzijde.

Eerste verdieping: een zeer royale overloop welke heel geschikt is voor het realiseren van bijvoorbeeld een grote inloopkast. Drie ruime slaapkamers en een royale badkamer vv een ligbad, separate douchehoek, 2e toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping: hier ook weer een zeer royale overloop met opstelling CV HR combiketel en ruimte voor bijvoorbeeld een ruime werkplek. Tevens een mooie 4e slaapkamer.

Algemeen:
– gewilde en aantrekkelijke woonstand
– lopend naar het centrum
– fraaie gezinswoning
– ruime garage en bijkeuken
– goede zonnestand en besloten achtertuin
– goed onderhouden en verzorgd woonhuis
– schilderwerk in goede conditie
– cv HR combiketel 2014 (ATAG)
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze ruime gezinswoning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus hanteren wij een aangepaste werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– ons kantoor is geopend, maar bel of mail alstublieft eerst wanneer u langs wilt komen
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Tjalling Wagenaarstraat 8A
  • 9203 SR Drachten
  • Prijs € 285.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1994
  • Perceeloppervlakte 238
  • Woonoppervlakte 146
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel B