Tjaarda 266 Drachten

€ 115.000.- k.k. verkocht

Op de elfde verdieping van “de Pleats” gelegen zeer fraai verzorgd 3-kamer hoekappartement. Het appartement heeft een groot balkon op het zuiden met magnifieke vergezichten. Daar het een hoekappartement betreft veel privacy.

Het appartement is bereikbaar via een met intercom beveiligde entree. In de entree bevinden zich de postbussen, 2 liften en de trapopgang. Op de tussenverdieping bevindt zich een ruime berging.
De bijdrage aan de VvE is inclusief o.a. liftonderhoud, klein- en groot onderhoud, opstalverzekering, administratiekosten, schoonmaak galerij/trapportieken, voorschot water en reservering.

Indeling appartement:
hal, toilet, woonkamer met deur naar balkon, halfopen nieuwe moderne keuken vv inbouwapparatuur zoals koelkast, oven, vaatwasser, gaskookplaat en schouw. Aan de balkonzijde twee slaapkamers. Ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en opstelling voor wasmachine, droger en een badkamerkast. Er is eveneens nog een ruime berging/inloopkast in de hal.

Op de tussenverdieping bevindt zich een aparte berging. Tevens is er een centrale fietsenkelder aanwezig op de begane grond van het gebouw

Bijzonderheden:
– Bijdrage VvE € 138,47 per maand;
– actieve en gezonde VvE
– groot balkon op het zuiden met fantastisch vrij uitzicht
– nieuwe keuken vv inbouwapparatuur
– zeer verzorgd appartement
– schilderwerk recentelijk gerealiseerd van binnen en buitenzijde
– bouwjaar 1971;
– woonoppervlakte 70 m²;

Door de ligging nabij vernieuwd busstation (transferium) en snelwegen zijn plaatsen als Groningen, Heerenveen en Leeuwarden goed te bereiken. Winkelcentrum ‘De Wiken’ is eveneens op korte afstand gelegen.

  • Tjaarda 266
  • 9202 KV Drachten
  • Prijs € 115.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1971
  • Woonoppervlakte 70
  • Aantal slaapkamers 2