Taconishof 45 Heerenveen

€ 249.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (16)

Superstrakke woning! Stoere look en feel good door fraaie materialen. Deze zeer verzorgde en moderne eengezinswoning uit 2013 maakt plaats voor nieuwe bewoners. De woning staat op een fraaie locatie met prachtig ruim uitzicht. Aan de voorzijde een groenstrook en speelveld voor de jeugdige bewoners van het hofje. Deze heerlijke gezinswoning ligt goed op de zon en op korte afstand van het centrum.

De woning is lekker ruim en oogt heerlijk licht door de ramen en de hoge plafonds. De tuin is goed op de zon gelegen en heeft als extra een heerlijke ruime serre vv schuifpuien over de gehele breedte van de woning.
Tevens energiezuinig, niet onbelangrijk. Energielabel A

Indeling: entree, toiletruimte, vv wandcloset en fontein, trapopgang en trapkast. Tuingerichte woonkamer met deur naar het terras. Strakke moderne witte keuken vv de nodige luxe inbouwapparatuur en plaats voor een grote familietafel. Als je hier zit of in je keuken aan de slag bent, heb je prachtig ruim zicht op de groene omgeving en het speelveld. Zicht op je kinderen bijvoorbeeld als ze aan het spelen zijn. De aangebouwde serre is heerlijk in alle seizoenen.

Eerste verdieping: de ruime overloop geeft toegang tot wel drie zeer ruime slaapkamers. De moderne badkamer heeft een 2e wandcloset, een fraai wastafelmeubel met kastruimte en een inloopdouche.

Tweede verdieping: mogelijkheid voor werkkamer of slaapkamer. Tevens vindt je hier de opstelling van wasmachine en droger en de cv opstelling

Algemeen:
– superstrakke gezinswoning
– moderne techniek – vloerverwarming begane grond – lage energielasten (zonneboiler)
– moderne keuken en sanitair
– onderhoudsvriendelijk door de kunststof kozijnen
– licht, ruimte, hoge plafonds
– fraai en stoer metselwerk
– ruime kavel 173 m2 en goede zonnestand
– geweldige serre / tuinkamer
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze strakke en moderne woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus hanteren wij een aangepaste werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– ons kantoor is geopend, maar bel of mail alstublieft eerst wanneer u langs wilt komen
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Taconishof 45
  • 8442 DR Heerenveen
  • Prijs € 249.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2013
  • Perceeloppervlakte 173
  • Woonoppervlakte 129
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A