’t Swin 25 Drachten

€ 198.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (17)

Starters opgelet!
Ben je op zoek naar een leuke en ruime woning? Deze zeer verzorgde maisonette heeft zelfs een garage met inpandige berging!

Nabij winkelcentrum Noorderpoort en het centrum van Drachten staat dit ruime appartement (maisonnette) met eigen berging en garage.
Deze maisonette heeft maar liefst vier slaapkamers. Leuke ligging aan groenstrook en ruim parkeren aan de achterzijde.

Indeling: hal, toiletruimte met duobloc, bordestrap met trapkast. Dichte keuken met deur naar balkon met werkkast. De keuken is ruim van opzet en voorzien van de nodige inbouwapparatuur: vernieuwde vaatwasser, koel-vries combinatie en combi-magnetron. Vier-pits gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer aan de voorzijde heeft vernieuwde houten kozijnen en heeft ruim uitzicht over groenpartij.

1e verdieping: overloop, vier slaapkamers waarvan één wordt gebruikt als wasruimte en opstelling cv combiketel, ruime (vergrote) badkamer met ligbad, separate douchehoek en dubbele wastafel.

Algemeen.
– Maisonette: eerste en tweede verdieping
– Eigen garage
– Energielabel D.
– Geheel vv isolerende beglazing
– Vernieuwde houten kozijnen woonkamer en uitzetramen slaapkamers voorzijde
– Schilderwerk najaar 2023
– VvE bijdrage € 95,- per maand.
– Winkelcentrum Noorderpoort en centrum van Drachten op loopafstand.
– Aan de voorzijde ruim uitzicht over groen
– Verwarming met een eigen cv-ketel.
– Aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke starterswoning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • 't Swin 25
  • 9201 XV Drachten
  • Prijs € 198.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1965
  • Woonoppervlakte 85
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel D