Stienstrawei 2 Boelenslaan

€ 549.500.- k.k. Verkocht

Wegens overweldigende belangstelling voor deze prachtige woning zijn er helaas geen nieuwe bezichtigingen meer in te plannen.

Hier is het mogelijk! Landelijk wonen, maar wel op steenworpafstand van Drachten en Surhuisterveen met alle voorzieningen in de buurt. Zodra je bij deze woning aan komt rijden, ervaar je rust, ruimte en privacy en krijg je het gevoel dat je op vakantie bent. Een gevoel dat je ook niet zomaar kwijt raakt.

Rond de woning dartelen hazen, duiken onverwachts reeen op en boven je hoofd zweven buizerds, die het soms aan de stok hebben met kraaien in een nabijgelegen boomwal. In alle richtingen kan je genieten van wijdse uitzichten. In de winter zittend bij een knisperend haardvuur en vanaf het voorjaar vanuit je loungeset op een van de terrassen.

De woning beschikt over verrassend veel ruimte en ademt van binnen en buiten de sfeer die past in deze landelijke omgeving. Kenmerkend zijn de donkere houten potdekseldelen van de aanbouw en het bijgebouw. Het balkenplafond, de zware gietijzeren houtkachtel in de woonkamer, het Belgisch hardsteen op de vloer en in de badkamers en de eiken vloeren dragen allemaal bij aan deze sfeer. De tuin met de strakke hagen, ruime terrassen en fruitbomen is in harmonie met de woning en biedt volop ruimte om ten volle van het buitenleven te genieten en waarin ook wat kleinvee een plek kan vinden.

Ligging
De woning is uniek gelegen aan een rustige landweg midden in een groene omgeving met boomwallen en grasland. De ligging is zeer vrij maar toch niet afgelegen. De toegangsweg is voor een deel verhard met asfalt en in de zomer van dit jaar brengt de gemeente ook op de rest van de weg verharding aan. De uitvalswegen N31 naar Leeuwarden en de A7 naar Groningen en Heerenveen zijn nabijgelegen.

Indeling benedenverdieping
Vanaf de ruime oprit kom je in de hal die het voorhuis en de aanbouw met elkaar verbindt. De hal biedt toegang tot de badkamer (boven is een tweede) met toilet, wastafel en royale doucheruimte. Vanuit de hal kan je naar de woonkamer en de woonkeuken, die beide beschikken over openslaande tuindeuren. De woonkamer is verbonden met een terrasoverkapping. De woonkeuken in het voorhuis biedt toegang tot de zeer ruime slaapkamer, de provisiekelder en een hal naar de verdieping. In de hal is een nieuwe meterkast, de oorspronkelijke vooringang en de trapopgang. Doordat alle benodigde functies op de benedenverdieping zijn, is de woning levensloopbestendig.

Indeling bovenverdieping
In het voorhuis bevinden zich op de verdieping nog twee slaapkamers met ingebouwde kasten en een tweede badkamer met toilet, wastafel en doucheruimte. Er is bergruimte achter de knieschotten.
In de aanbouw is op de verdieping een ruime slaapkamer en een ruime overloop die als multifunctionele ruimte te gebruiken is, bijvoorbeeld als werkplek. Er zijn mooi ingebouwde kasten over de hele lengte van de verdieping, die veel opbergruimte bieden.

Indeling bijgebouw
In het bijgebouw is een berging en een gezellig gastenverblijf met keukenblok, toilet en douche en openslaande tuindeuren naar een terras met overkapping. Over de hele lengte is een ruime bergzolder met stahoogte onder de nok.

Voorzieningen en scholen
Basisscholen vindt je in Boelenslaan, Rottevalle (brede school) en Surhuisterveen. In Surhuisterveen is ook een brede school voor voortgezet onderwijs en voor nog meer keus ga je naar Drachten. In Surhuisterveen en Drachten zijn volop winkelvoorzieningen. In Drachten vindt je verder nog een schouwburg, een bioscoop, een bibliotheek en een zwemparadijs.

Woonhuis met:
Woonkamer
Keuken
Badkamers 2
Slaapkamers 4
Overloop/multifunctionele ruimte

Bijgebouw:
Gastenverblijf
Berging
Bergzolder

Voorhuis bouwjaar 1956
Rondom dubbel glas, deels HR, spouwmuur- en dakisolatie
Aanbouw en bijgebouw bouwjaar 2010
HR-glas, muur-, vloer-, en dakisolatie
Cv-ketel 2010
Nieuwe meterkast met 12 groepen 2020
Glasvezelaansluiting

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze schitterende woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Stienstrawei 2
  • 9233 LP Boelenslaan
  • Prijs € 549.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1956
  • Perceeloppervlakte 2580
  • Woonoppervlakte 162
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel D