Stationsweg 193 Drachten

€ 265.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (17)

Karakteristieke en zeer sfeervolle twee-onder-één- kap woning met diepe tuin op het westen aan de rand van het stadscentrum van Drachten. De woning heeft een aangebouwde bijkeuken, houten tuinschuur en een prieel . De zeer diepe en fraaie aangelegde achtertuin is goed op de zon gelegen. Aan de voorzijde heeft u een parkeerplaats op eigen terrein. Deze gezellige woning met karakteristieke uitstraling is gelegen op een uitstekende woonstand met het winkelcentrum Noorderpoort op loopafstand.

Indeling: portiek met voorentree, hal met trapopgang; de vloer heeft een karakteristiek zwart/wit motief. De woonkamer ademt veel karakter door de hoge plafonds en ramen, de massief eiken vloer en een sfeervolle sierhaard. Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren die uitkomen op het terras in de achtertuin. Fraaie bijpassende keukeninrichting met vrijstaand groot en stoer fornuis in een authentieke stijl. In de keuken toegang tot de ruime provisiekelder.

In de achteraanbouw de badkamer v.v. douchehoek en wastafel. Tevens een separate toiletruimte. Eveneens is hier bergruimte en de opstelling van de cv HR combiketel.

Verdieping: fraaie trap naar een ruime overloop met vaste kasten en de mogelijkheid voor een toilet. 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde zo’n 15 m2 is. Alle slaapkamers hebben nog de authentieke fraaie inbouwkasten en zijn strak afgewerkt.

Bijzonderheden:
– zeer karakteristieke en sfeervolle woning op centrale locatie;
– parkeerplek op eigen terrein;
– achtertuin is achterom bereikbaar;
– uitstekend onderhouden;
– recentelijk (zomer 2022) zijn de daken van de woning en de aanbouw vv isolatieplaten en nieuwe dakbedekking
– o.a. kunststof gevelbekleding aan de achterzijde
– grotendeels geïsoleerd en vrijwel geheel v.v. isolatieglas;
– CV-installatie met HR combiketel 2017;
– bouwjaar oorspr. 1920, in recente jaren gerenoveerd en gemoderniseerd;
– perceel 310 m2. met een zeer diepe achtertuin en twee houten bergingen
– winkelcentrum Noorderpoort op loopafstand
– aanvaarding in overleg doch kan spoedig

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Stationsweg 193
  • 9201 GM Drachten
  • Prijs € 265.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1920
  • Perceeloppervlakte 310
  • Woonoppervlakte 103
  • Aantal slaapkamers 3
  • Energielabel D