Stationsweg 173 Drachten

€ 150.000.- k.k. Verkocht

Wegens grote belangstelling voor deze woning kunnen er momenteel geen nieuwe bezichtigingen worden gepland

Starters, klussers dit is je kans. Aan de Stationsweg gelegen helft van dubbel woonhuis en volgens de overlevering het oudste huis aan deze straat.
Van deze woning kun je weer een pareltje maken. De handen moet echter wel uit de mouwen. De woning biedt veel potentie en is verrassend ruim.

Indeling: entreehal met trapopgang naar eerste verdieping. Woonkamer voorzijde, woonkamer achterzijde. Door de wand te verwijderen en een doorbraak te maklen naar de aangrenzende keuken kun je een schitterende en ruime begane grond indeling creeëren. De huidige keuken is ruim en heeft een hoog plafond. Aangrenzend en tussenhal met toegang naar toilet en schuur.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers en badcel met ligbad.

Algemeen:
– kluswoning
– voorzien van centrale verwarming cv HR combiketel
– deels vv isolerende beglazing
– leuke woonstand
– veel mogelijkheden.
– aanvaarding kan spoedig

Interesse in deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

In de koopovereenkomst zal een niet bewoningsclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Stationsweg 173
  • 9201 GM
  • Prijs € 150.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1910
  • Perceeloppervlakte 195
  • Woonoppervlakte 100
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel G