Schuitmakerswal 30 Drachten

€ 259.500.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (16)

Ruime helft van dubbel woonhuis met bijkeuken en garage. Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een extra kamer welke te gebruiken is als werkkamer, slaapkamer of speelkamer voor de kids. Eveneens een ruime bijkeuken met opstelling witgoed. Het uitzicht vanuit deze woning is over een brede groenstrook / grasveld. Aantal buurtwinkels op loopafstand en het centrum op enkele minuten lopen.
De woning beschikt grotendeels over kunststof kozijnen, bodemisolatie en spouwmuurisolatie. Tevens zijn er recentelijk 7 zonnepanelen aangebracht.

Indeling: hal, toiletruimte, trapopgang. Woonkamer met aanbouw, welke separaat af te sluiten is met openslaande deuren naar de tuin. Open keuken vv inbouwapparatuur en een provisiekelder. Bijkeuken met opstelling voor de wasmachine, droger en cv combiketel. Deur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers. Badcel vv wastafel en douchehoek. Vlizotrap naar de vliering alwaar veel bergruimte. Daglicht dmv een ruim dakvenster.

Algemeen:
– grotendeels vv kunststof kozijnen
– ruime aanbouw met een extra kamer en een separate bijkeuken.
– vrij uitzicht over grasveld / groenstrook
– recent 7 zonnepanelen geplaatst
– mooie centrale ligging
– voorzien van spouwmuurisolatie, bodemisolatie en isolerende beglazing
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze prachtige woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Schuitmakerswal 30
  • 9201 EA Drachten
  • Prijs € 259.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1960
  • Perceeloppervlakte 287
  • Woonoppervlakte 121
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C