Ropta 90 Drachten

€ 185.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (14)

Zeer verzorgde en verrassend ruime tussenwoning in wijk de Wiken. Wat direct opvalt als je de woonkamer binnenstapt is de ruimte en het licht. Een strakke afwerking van de wanden door het vernieuwde stucwerk, een ruime keuken. Op de verdieping een drietal ruime slaapkamers en een fraaie badkamer voorzien van een 2e toilet en uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen vv isolerende beglazing. Lekker onderhoudsvriendelijk.
Een vaste trap naar de zolderverdieping met de opstelling van de wasmachine en de droger. Hier ook een fraaie 4e slaapkamer of werkkamer.
Een prachtige starterswoning nabij uitvalswegen Leeuwarden – Heerenveen – Groningen en op loopafstand van het openbaar vervoer transferium. Je auto kun je aan de voorzijde van de woning parkeren.

Indeling: ruime hal, trapopgang en toiletruimte. Ruime lichte woonkamer met open keuken met een deur naar je terras. In de achtertuin de ruime fietsenberging.
Verdieping: grenzend aan de overloop drie ruime slaapkamers en een fraaie badkamer vv douchehoek, wandcloset, en wastafelmeubel. Alles in mooie lichte kleurstelling.
Zolderverdieping: via een vaste trap naar de zolder met op de overloop de opstelling van de wasmachine en de droger, bergruimte met cv HR combiketel en een fraaie 4e slaapkamer / werkkamer met een dakvenster.

Al met al een zeer verzorgde woning op een leuke plek in de Wiken.

Algemeen:
– zeer verzorgde en ruime woning
– eerste verdieping kunststof kozijnen vv isolerende beglazing
– schilderwerk buitenzijde 2020
– fraaie 4e slaapkamer / werkkamer zolder
– leuke locatie in de Wiken nabij uitvalswegen op enkele fietsminuten centrum
– auto voor de deur parkeren
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze strakke en ruime woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus hanteren wij een aangepast werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– ons kantoor is geopend, maar bel of mail alstublieft eerst wanneer u langs wilt komen
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Ropta 90
  • 9202 KL Drachten
  • Prijs € 185.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1971
  • Perceeloppervlakte 151
  • Woonoppervlakte 125
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C