Ropta 38 Drachten

€ 249.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (16)

Wegens de vele belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Een prachtige kans voor woningzoekenden in dit prijssegment!!
Ruime helft van dubbel woonhuis met zeer royale garage in wijk de Wiken. De woonkamer kan met een kleine ingreep vergroot worden door een deel van de garage hiervoor te gebruiken, hetgeen vaker is gedaan bij dit type woonhuis.
De woning beschikt over een 14 tal zonnepanelen hetgeen voor een forse besparing op uw energienota kan leiden.

Entree met toiletruimte. Woonkamer met open keuken. De keuken is in een U vorm opgesteld hetgeen voor veel ruimte zorgt. Uiteraard os deze keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Een ruime bijkeuken biedt plaats aan een werkaanrecht met opstelling van witgoed.

Op de eerste verdieping een drietal slaapkamers, waarvan twee zeer ruim. De badkamer beschikt over een wasmeubel, inloopdouche en 2e toilet.

Op de zolderverdieping maar liefst drie kamers. Twee slaapkamers en een kleine werkkamer met de opstelling van de CV HR combiketel.

Algemeen:
– een zeer ruime gezinswoning
– royale garage van ca. 28m2.
– tuin op zuidwesten
– 14 zonnepanelen
– leuke straat om aan te wonen
– nabij uitvalswegen
– korte afstand winkelcentrum de Wiken en het centrum
– openbaar vervoer op loopafstand
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze ruime gezinswoning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter bij voorkeur met een mondkapje

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Ropta 38
  • 9202 KJ Drachten
  • Prijs € 249.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1973
  • Perceeloppervlakte 301
  • Woonoppervlakte 144
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel C