Raadhuisplein 2A Drachten

€ 465.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (17)

Comfortabel genieten van de rust in dit heerlijke ruime Penthouse in hartje centrum Drachten? Wie kent dit bijzonder stijlvolle gebouw niet? Kenmerkend voor dit appartement zijn de hoge plafonds, gewelfde wanden, vloerverwarming, ruime slaapkamers en een heerlijk zonnig en ruim balkon. Het appartement is aan de binnenzijde recentelijk geheel opnieuw geschilderd.

Een oase van rust midden in de stad. Boekhandel van der Velde, bakkerij Verloop, Albert Heijn, en de uitnodigende plek van de Graancirkel allenmaal binnen handbereik.

Het gebouw biedt plek aan drie luxe penthouses, bereikbaar via een prive entree (video-intercom) met lift en trappenhuis.
Eenmaal boven maakt de ruimte meteen indruk. Het appartement oogt als een loft, hoge plafonds van ruim drie meter, veel licht en gewelfde wanden maken dit appartement tot iets speciaals.

Indeling: ruime hal met garderobe. Toiletruimte met wandcloset en fontein.
De lichte woonkamer met open keuken is op diverse manieren in te richten. Grenzend aan de woonkamer het ruime en zonnige balkon vv een groot zonnescherm en ruim uitzicht over het Raadhuisplein.
De royale badkamer is vv een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Er zijn twee royale slaapkamers.

Grenzend aan de keuken bevindt zich een inpandige bijkeuken met witgoedopstelling, CV HR combiketel (energielabel A) en opbergruimte. Op de begane grond een ruime fietsenberging met een achterentree.

Luxe wonen in hartje centrum met veel voorzieningen zoals Theater de Lawei, restaurants, openbaar vervoer en zwembad De Welle op loopafstand.

Aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Raadhuisplein 2A
  • 9203 EB Drachten
  • Prijs € 465.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2014
  • Woonoppervlakte 134
  • Aantal slaapkamers 2
  • Energielabel A