Raadhuisplein 2 Drachten

€ 350.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (21)

Je huis als een plek om te onthaasten en tot jezelf te komen. Comfortabel genieten van de rust die deze plek uitstraalt. Dompel je oJnder in de tijdloze sfeer, in de luxe ambiance van een boutique hotel. Bijzondere elementen zijn kenmerkend voor dit appartement. Maatwerk waar het keuken en sanitair betreft. Gietvloeren. Hoog plintwerk. Vloerverwarming. Stompe deuren. Strakke wandafwerking. Luxe kraanwerk. Ruimte voor kunst.

Een oase van rust midden in de stad. Boekhandel van der Velde, bakkerij Verloop voor je croissants in de ochtend en de uitnodigende plek van restaurant de Graancirkel onder handbereik.

Het gebouw biedt plek aan drie luxe penthouses, bereikbaar via een prive entree (video-intercom) met lift en trappenhuis.
Eenmaal boven maakt de ruimte meteen indruk. Het appartement oogt als een loft, hoge plafonds van ruim drie meter, veel licht en gewelfde wanden maken dit appartement tot iets speciaals.

Dit penthouse is op maat ontworpen door de huidige eigenaar. Luxe sanitair, schitterend kraanwerk van het Deense Vola, designverlichting en gietvloeren van VDA door de gehele woning. De strakke keuken (Wijnand Keukens Leek) biedt plek aan de nodige (kwaliteits) inbouwapparatuur zoals een koelkast, vrieskast, oven, vaatwasser, gasfornuis en plafondschouw. Een Quooker ontbreekt eveneens niet.

Twee inpandige balkons (loggia’s) met schuifpui: koffie in de ochtendzon aan de oostzijde en een glas wijn in de middag -en avondzon aan de zuidkant.

Indeling: ruime hal met garderobe. Toiletruimte met wandcloset en maatwerk fontein. De ruimte is vv dimbare led verlichting en gestucte wanden, deels bekleed met bladgoud. De royale badkamer is vv maatwerk badmeubel, uitgevoerd in Amerikaans noten, wastafel (Not Only White by Marike) en Vola kraanwerk. De meer dan royale inloopdouche beschikt over een hand -en stortdouche, eveneens van Vola. Tevens een wandcloset en dimbare designverlichting.
De lichte woonkamer met grote raampartijen is op diverse manieren in te richten. Ook de luxe keuken is maatwerk. Gerealiseerd in een wand waarin alle leidingwerk is opgenomen toont deze keuken zich als een meubelstuk.
Grenzend aan de woonkamer de loggia waar de ochtendzon zich laat zien.

Het appartement biedt tevens twee royale slaapkamers. De grootste ruimte biedt momenteel plaats aan een thuiskantoor. Aan deze kamer grenst de loggia waar de middag- en avondzon royaal schijnt.

In het appartement bevindt zich een inpandige bijkeuken met witgoedopstelling, CV HR combiketel (energielabel A) en opbergruimte.
Op de begane grond een ruime fietsenberging.

Luxe wonen in hartje centrum met veel voorzieningen zoals Theater de Lawei, restaurants, openbaar vervoer en zwembad De Welle op loopafstand.

Aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Bij bezichtigingen:
– Wij schudden geen handen;
– Wij vragen u met maximaal 2 personen (+ eventueel uw aankoopmakelaar) naar de bezichtiging te komen.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Raadhuisplein 2
  • 9203 EB Drachten
  • Prijs € 350.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2014
  • Woonoppervlakte 100
  • Aantal slaapkamers 2
  • Energielabel A