Plantsoen 3 De Wilp

€ 318.000.- k.k. Verkocht

Kijkdag donderdag 3 februari 2022

Karakteristieke en zeer sfeervolle vrijstaande woning in het centrum van het dorp de Wilp. Deze ruime woning is gelegen op een zeer ruim bemeten perceel van maar liefst 1130 m2. Er is een ruime achterom voor de auto middels een recht van pad.
Deze woning is de afgelopen jaren fors gerenoveerd, geïsoleerd, gemoderniseerd en aan de achterzijde uitgebouwd tbv een fraaie woonkeuken. Grotendeels vv nieuwe kozijnen met HR++ beglazing.
Veel privacy door de schitterende achtertuin. Ruime werkschuur en stalling voor fietsen en gereedschap.
Deze woning moet je echt zien!

Indeling: zijentree, hal met toiletruimte vv wandcloset en fontein. Woonkamer met aansluiting houtkachel en voorzien van vloerverwarming. Woonkeuken met openslaande deuren naar terras en moderne keukeninrichting vv inbouwapparatuur. Ruime kelder. De woonkeuken is eveneens vv een aansluiting houtkachel en vloerverwarming. Inpandige bijkeuken met opstelling wasmachine en droger.

Eerste verdieping: aan de voorzijde een ruime ouderslaapkamer. Moderne badkamer vv inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel en nog eens drie slaapkamers.

Vliering: middels een vlizotrap bereikbare bergruimte

Algemeen:
– zeer royaal perceel met veel privacy 1130 m2
– ruime schuren
– achterom voor auto met af te sluiten poort.
– geheel gerenoveerd en gemoderniseerd in de afgelopen jaren
– nieuwe gebakken pannen
– recent buitenom geschilderd
– cv ketel HR combi 2011
– aanvaarding in overleg

De Wilp:
De Wilp, een levendig dorp met ongeveer 1650 inwoners. In het dorp is een supermarkt aanwezig en een klein warenhuis met PostNl punt. Sinds 2021 is er ook een kindcentrum met een samenwerkingsschool en buitenschoolse opvang. In het dorpshuis komen wekelijks veel mensen samen bij de verschillende verenigingen die het dorp rijk is. Op sportief gebied zijn er een voetbal-, tennis- en dartvereniging. De mountainbikeroute van Marum gaat door het dorpsbos. Kortom een prachtig dorp om in te wonen, dicht bij uitvalswegen op de grens van Groningen en Friesland.

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar. Deze staan gepland voor donderdag 3 februari a.s.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Plantsoen 3
  • 9367 PG De Wilp
  • Prijs € 318.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1900
  • Perceeloppervlakte 1130
  • Woonoppervlakte 155
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel c