P.K. Pelstraat 40 Drachten

verhuurd

Op een erg gewilde locatie nabij veel voorzieningen gelegen keurig onderhouden tussenwoning met fraaie uitbouw aan de achterzijde en een vrijstaande berging. Deze ruime gezinswoning met 5 slaapkamers ligt in een kindvriendelijk hofje nabij een groot plantsoen met speelveld en grote speeltuin. De wijk is rustig en ligt op loopafstand van het centrum, supermarkt, openbaar vervoer, schouwburg, zwembad en basisscholen.

Indeling: hal met trapopgang, vernieuwd toilet en provisieruimte. Doorzonkamer van 28 m2 met veel daglicht. Aansluitend de woonkeuken in lichte kleur en geplaatst in een hoekopstelling.

1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers van 10, 12 en 13 m2, vernieuwde badkamer (2010) met douchecombinatie, wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping: via vaste trap bereikbaar; hier zijn 2 slaapkamers gecreëerd en v.v. grote dakkapel en velux dakraam. Tevens is op deze etage de wasmachine aansluiting en is de bergruimte keurig weggewerkt.

Bijzonderheden:
– Goede ontsluiting naar zowel A7 (Heerenveen-Groningen) als N31 (richting Leeuwarden)
– De woning is uitstekend onderhouden, in 2017 is woning binnen geschilderd.
– Alle deuren zijn vernieuwd.
– Electra groepenkast is vernieuwd.
– De woning is geheel v.v. isolatieglas en de vloer en het dak zijn na-geïsoleerd.
– Verwarming middels CV-installatie met HR combiketel (2014).
– Bouwjaar 1973.
– Grondoppervlak 189 m2
– Aanvaarding kan spoedig

Hebben wij uw belangstelling gewekt voor deze ruime woning, belt u dan met de verhurende makelaar.
Bij verhuur zal een woontoets plaatsvinden door de verhuurder. Tevens zal een waarborgsom verschuldigd zijn.
Het houden van honden is niet toegestaan evenals roken niet is toegestaan.
De huurperiode zal in eerste instantie maximaal twee jaar bedragen. Bij goed voldoen van huurder en verhuurder behoort permanente huur daarna tot de mogelijkheden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verhuurder, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • P.K. Pelstraat 40
  • 9203 NM Drachten
  • Prijs
  • Bouwjaar 1973
  • Perceeloppervlakte 189
  • Woonoppervlakte 129
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel C