Mostermûne 3 Suwâld

€ 375.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (27)

In het prachtige landelijk gelegen Suwâld treft u deze onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met inpandige garage.
Wat als eerste opvalt is de stoere look en feel alsmede de rust op het royale perceel. Zoveel privacy, het heerlijke groen rondom en de gepotdekselde schuur in de grote tuin.
Zoveel rust en ruimte en dat op een steenworp afstand van Leeuwarden, Hurdegaryp en Burgum.

De woning is in opdracht van de huidige eigenaar gebouwd in 2001 en is bijzonder smaakvol uitgevoerd. Er is bij het ontwerp ook duidelijk rekening gehouden met een praktische invulling van woonfuncties.
Bij binnenkomst in de ruime hal, heb je bijvoorbeeld direct een hele prettige werkkamer. De woonkamer met de sfeervolle houtkachel kun je afsluiten van de woonkeuken met een grote schuifdeur. De heerlijke woonkeuken met inbouwapparatuur en fraai vrijstaand fornuis, heeft openslaande tuindeuren naar de heerlijke tuin. Een oase van rust. In deze woonkeuken is het heerlijk koken en tafelen!
Vanuit de keuken en de hal, toegang tot de zeer grote bijkeuken en een doorgang naar de royale garage met elektrische sectionaldeur. Wat ook zo ontzettend gaaf is aan deze woning is de grote verdieping met vaste trap boven de garage.
Hier is een grote overloop en een ruime hobbykamer / werkkamer.

Op de eerste verdieping van de woning een viertal ruime slaapkamers, een fraaie badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Er is hier tevens nog een bergzolder via een vlizotrap te bereiken.

De hele dag zon of gewenste schaduw. Veel privacy in deze grote tuin. Sfeervolle gepotdekselde stoere schuur/veranda.

Dit is landelijk wonen in een leuk dorp met een actieve dorpsgemeenschap. En dat op korte afstand van Burgum, Hurdegaryp, Leeuwarden, Drachten.

Is je belangstelling gewekt voor dit sfeervolle en stoere woonhuis, wat net even anders dan anders is, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en we leiden je met veel plezier rond.

Aanvaarding in overleg.

In verband met het corona virus hanteren wij een aangepast werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– ons kantoor is geopend, maar bel of mail alstublieft eerst wanneer u langs wilt komen
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Mostermûne 3
  • 9265 LK Suwâld
  • Prijs € 375.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2001
  • Perceeloppervlakte 786
  • Woonoppervlakte 159
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel A