Moezel 45 Drachten

€ 242.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (9)

Ruime en zeer goed verzorgde, energiezuinige (A label) 2/1 kap woning met garage is gelegen in de wijk de Drait. Voorzien van kunststof kozijnen, 15 zonnepanelen en in de woonkamer een houtkachel. Op loopafstand van winkelcentrum, meerdere basisscholen, kinderboerderij de Naturij, sportvoorzieningen en nabij uitvalswegen.

Een heerlijk ruim gezinshuis. Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een royale slaapkamer op de tweede verdieping. Een moderne keuken en fraai sanitair. Grote bijkeuken en inpandige grote garage. Zeer goed verzorgd en fraai afgewerkt.

Indeling: entree met toilet, meterkast (modern) en trappenhuis (vernieuwd). Ruime L-woonkamer met aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar terras. Tuin is op het zuid-westen gelegen.
Moderne keuken vv de nodige inbouwapparatuur, zoals oven, magnetron, koelkast en 5 pits gasfornuis.
Ruime bijkeuken met opstelling van wasmachine, droger, vaatwasser en vriezer. Deur naar terras en deur naar inpandige grote garage.

Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer vv badmeubel, douche en 2e toilet.

Zolderverdieping: ruime 4e slaapkamer, royale inloopkast en berging. Stookruimte vv opstelling cv HR combiketel (2014)

Algemeen:
– Energielabel A
– zeer verzorgd
– fraaie en ruime gezinswoning
– mooie plek aan wandelpad in de Drait
– voorzien van 15 zonnepanelen
– voorzien van kunststof kozijnen
– inpandige garage
– haardkanaal
– cv HR combiketel eigendom 2014
– nabij veel voorzieningen

Aanvaarding in overleg

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Moezel 45
  • 9204 EB Drachten
  • Prijs € 242.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1978
  • Perceeloppervlakte 194
  • Woonoppervlakte 127
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A