Master Iniawei 9 De Tike

€ 319.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (54)

Wow Wow Wow zult u denken als u komt kijken bij deze fraaie woonboerderij op het OPEN HUIS op woensdag 30 mei a.s. van 13.00 tot 15.00 of zaterdag 2 juni a.s. van 10.30 – 13.00 uur.
De locatie is werkelijk uniek. Gelegen net buiten de bebouwde kom van het rustieke en landelijk gelegen dorp de Tike onder de rook van Drachten en nabij de uitvalswegen Leeuwarden en Burgum.
Gelegen aan een rustige landweg op een perceel van maar liefst 4830 m2 met je eigen stukje bos en een heerlijk groot zwembad.

De rieten kap van de woonboerderij is recentelijk nog helemaal nagekeken en bijgedekt waar nodig. Aan de achterzijde een fraai nieuw Ûlebord. Een plek waar je tot rust komt na een hectische dag. Een plek waar het voor kinderen geweldig is om op te groeien. Temidden van de landerijen genieten van de natuur die hier prachtig is.

Je herkent de plek gelijk aan de witte zuilen bij de entree van je eigen oprijlaan. Parkeerplekken in je eigen stukje bos voor gasten. Een dubbele garage biedt plek aan nog eens 2 auto’s.

De woning is aan de binnenzijde gedateerd en dient gerenoveerd te worden. Voor de liefhebber van een unieke plek is het daarna een feest om hier te mogen wonen.

Indeling: via een ruime hal toegang tot twee slaapkamers. Een ruime badkamer biedt plaats aan een douche een ligbad en dubbele wastafels. Groot genoeg om hier weer een heerlijke relaxruimte van te maken. Tevens een gastentoilet in de hal.
De woonkamer is op de geweldige achtertuin gericht met zicht op het royale zwembad. Hier is tevens de keuken.
Op de verdieping is aan de voorzijde een derde slaapkamer en er bestaat een mogelijkheid om een een 4e slaapkamer te realiseren.

Voor dit unieke object hebben we twee open dagen gepland. Heeft u belangstelling kom dan heerlijk vrijblijvend kijken en verwonder u over deze heerlijk locatie. Nadere informatie over deze woning kunt u verkrijgen bij de verkopend makelaar.
Bezichtigingen uitsluitend op de open dagen. Wij adviseren u een NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen

Aanvaarding in overleg.

  • Master Iniawei 9
  • 9219 VR De Tike
  • Prijs € 319.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1936 / 1972
  • Perceeloppervlakte 4830 m2
  • Woonoppervlakte 135 m2
  • Aantal slaapkamers 3