LIPOMWYK 10 URETERP

€ 420.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (41)

WOW! Dit is buiten wonen zoals buitenwonen bedoeld is! Woonboerderij met Bed & Breakfast.
Onder de rook van Drachten in het buitengebied gelegen Woonboerderij met de mogelijkheid voor een Bed & Breakfast, mantelzorg wonen of iets soortgelijks.

Dit fraaie object ligt op een kavel van maar liefst 3210 m2 eigen grond. Naast de woonboerderij staat een royaal B&B gastenverblijf met een woonkamer vv schuifpui naar terras, open keuken, douchecel en slaapkamer. Tevens voorzien van een eigen gasgestookte cv ketel (2019) Vanuit de B&B prachtige vergezichten over de weilanden en een eigen terras met volop privacy.

Auto’s vinden hun plek op de ruime parkeerplaats bij de boerderij. Op het perceel staat tevens een zeer ruime werkschuur/berging voorzien van elektra en een groot houtstek.
De boerderij wordt omzoomd door fraaie bomen hetgeen ook voor de nodige privacy zorgt.

De boerderij is de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd, geïsoleerd en verbouwd. O.a. nieuwe kozijnen, isolerende beglazing, een royale aanbouw geheel in stijl met de boerderij, nieuwe rieten kap, nieuwe gebakken pannen etc.

Een ruim perceel en voor degene die op zoek is naar een mooie plek in het buitengebied met een B&B een prachtige mogelijkheid.

Indeling Boerderij: aan de voorzijde een entree met gang en slaapkamer annex doucheruimte met toilet. Ruime woonkamer met zijentree en houtkachel. Open eenvoudige keuken. Doorgang naar nieuwe aanbouw met slaapkamer vv wasmeubel en luxe whirlpool/ligbad. Vanuit uw ligbad geweldig uitzicht op de natuur. Heerlijke aangebouwde serre/buitenkamer.

Op de verdieping een derde slaapkamer.

De voormalige stookhut is tegenwoordig in gebruik als bijkeuken v.v. cv combiketel voor de boerderij, wasmachine, vriezer etc.

Algemeen:
– voor wie op zoek is naar een B&B / gastenverblijf een unieke kans
– prachtig gemodelleerde woonboerderij met fraaie rieten kappen en gebakken pannen.
– onder de rook van Drachten nabij uitvalswegen Groningen – Heerenveen
– ruim perceel van maar liefst 3210m2
– fraai verbouwd en gerenoveerd.
– volop privacy

Voor wie op zoek is naar buiten wonen, een B&B of ruimte en privacy zoekt, een absolute aanrader om dit te komen bekijken.
Bel voor een afspraak met de verkopende makelaar.

 

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Lipomwyk 10
  • 9247 CH Ureterp
  • Prijs € 420.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1912
  • Perceeloppervlakte 3210
  • Woonoppervlakte 116
  • Aantal slaapkamers 3
  • Energielabel F