Leppa 137 Drachten

€ 290.000.- k.k. Verkocht

In het midden van de gewilde en groene wijk de Drait ligt deze fraai verzorgde HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE. Een schitterende locatie kunnen we wel zeggen. De woning heeft een blijvend vrij uitzicht over een brede groenstrook. Een ruim gesorteerd winkelcentrum, divers basisonderwijs, kinderopvang, sportmogelijkheden en openbaar vervoer, zijn alle op loopafstand.

Indeling: zijentree met trapopgang en toilet v.v. wandcloset. Ruime L-vormige woonkamer met half open keuken. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en een klassieke stijl, uiteraard voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Aan de voorzijde in de woonkamer een tuindeur naar het terras welke op het zuiden is gelegen.

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en een fraaie badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en 2e toilet. Het geheel betegeld in een lichte kleurstelling.

Zolderverdieping: via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping alwaar bergruimte, een stookruimte met een HR CV combiketel en een 4e slaapkamer.

Algemeen:
– ruime aangebouwde garage
– schitterende woonstand in het centrum van de Drait
– tuin op het zuiden gelegen
– nabij veel voorzieningen
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Leppa 137
  • 9204 JD
  • Prijs € 290.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1986
  • Perceeloppervlakte 270
  • Woonoppervlakte 104
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C