Korenmolen 197 Drachten

€ 185.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (21)

Zeer verzorgde tussenwoning op een aantrekkelijke locatie in de wijk De Peppel. Deze prachtige starterswoning is gelegen op loopafstand van het centrum. Nabij uitvalswegen en de Drachtster Vaart. Een zeer geliefde woonomgeving nabij uitvalswegen.

Indeling: hal, toiletruimte, trapopgang. Tuingerichte woonkamer met nette open keuken vv inbouwapparatuur.
Een tuindeur geeft toegang tot het terras en de achtertuin. In de achtertuin een fietsenberging en achterom.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde zijn gelegen. Moderne badkamer vv inloopdouche, wasmeubel en wandcloset.

Zolderverdieping: via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met op de overloop de opstelling van de CV HR combiketel en een plek voor de wasmachine en/of droger.
Verder een vierde slaapkamer vv dakvenster.

Algemeen:
– zeer verzorgde en strak afgewerkte woning
– aantrekkelijke starterswoning
– meer ruimte dan u op het eerste gezicht zou denken
– CV HR combiketel (2015)
– fraaie locatie nabij centrum
– moderne badkamer
– mooie vloerafwerking

Interesse in deze fraaie woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter bij voorkeur met een mondkapje

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Korenmolen 197
  • 9203 VB Drachten
  • Prijs € 185.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1994
  • Perceeloppervlakte 130
  • Woonoppervlakte 96
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel B