Korenmolen 138 Drachten

€ 275.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (21)

Deze zeer verzorgde en goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met garage is gelegen in de aantrekkelijke woonwijk De Peppel, op loopafstand van het centrum. Met 4 slaapkamers en een ruime woonkeuken, een moderne badkamer en een heerlijke veranda in de tuin, een zeer aantrekkelijk familiehuis.
De slaapkamer op de tweede verdieping is enkele jaren geleden voorzien van een grote dakkapel.

Indeling begane grond: hal, toilet en trapopgang. De gezellige woonkamer is verdeeld in een ruime zithoek aan de voorzijde en een heerlijke woonkeuken met opslaande tuindeuren aan de achterzijde. Je kunt tevens binnendoor naar de garage.
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een moderne badkamer welke voorzien is van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.
De tweede verdieping is verdeeld in een ruime slaapkamer met grote dakkapel aan de voorzijde en een ruime berging met opstelling van cv combiketel en wasmachine / droger aan de achterzijde.

De tuin is enkele jaren geleden vernieuwd en gezellig ingericht met o.a. een zeer royale veranda.

Aan de voorzijde een garagepad met mogelijkheid voor het parkeren van twee auto’s

Algemeen:
– zeer verzorgde woning
– aantrekkelijke woonstand
– heerlijke uitgebouwde woonkeuken
– garage
– moderne badkamer
– cv HR combiketel 2011
– schilderwerk buitenzijde 2020
– parketvloer recentelijk (november 2020) geschuurd en geolied
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze fraaie woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter bij voorkeur met een mondkapje

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Korenmolen 138
  • 9203 VA Drachten
  • Prijs € 275.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1996
  • Perceeloppervlakte 212
  • Woonoppervlakte 125
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel B