Koaidyk 6 255 Earnewâld

€ 162.500.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (27)

RECREATIEBUNGALOW 2/1 KAP, 5 PERSOONS “WALDBUNGALOW” MET AANLEGSTEIGER AAN VAARWATER NAAR ‘IT WIID’

Earnewâld of Eernewoude is een begrip voor watersporters en natuurliefhebbers. Het uitgestrekte plassen-en merengebied, ontstaan in tijden van turfstekerij biedt volop gelegenheid tot de beleving van de natuur in alle seizoenen. Er zijn maar weinig plekjes in ons land waar u zó kunt genieten van rust en natuur… en daar kunt u straks middenin verblijven.
Gelegen in het schitterende natuurgebied de Oude Venen biedt het tal van mogelijkheden voor rustzoekers, natuurliefhebbers of watersporters. Tevens vertrekpunt excursies Fryske Gea. Het dorp is op 15 autominuten gelegen van Drachten en Leeuwarden.

De bungalow is als volgt ingedeeld:
Entree met trapopgang en badkamer welke is v.v. toilet, ligbad met douchegelegenheid en wastafel.
De woonkamer heeft een open keuken v.v. de benodigde inbouwapparatuur. Openslaande deuren naar het terras met een prachtig vrij en groen uitzicht over het water. In de woonkamer een bedstee met een tweepersoons bed.
De verdieping biedt plaats aan twee slaapkamers, één ruime tweepersoons en één éénpersoons slaapkamer.
De overloop biedt plek aan enige bergruimte en de cv combiketel.

De woning wordt aangeboden inclusief de gehele inventaris.
Parkeren ruim mogelijk op eigen terrein.
Onderhoudsvriendelijke woning door het gebruik van kunststof kozijnen en trespa boeidelen.

De aanlegsteiger voor de woning biedt plek aan uw eigen sloep, kruiser of zeilboot. U bent binnen enkele minuten op het ruime water van Earnewâld. Vanaf hier kunt u uw tochten ondernemen over de Friese meren. Drachten, Grou, Leeuwarden zijn uitstekend bereikbaar.
Ook winterdag is het hier schitterend. Schaatsen over de meren en sloten, ondergelopen polders maakt het toerschaatsen hier tot een feestje.

De bungalow is gelegen op het eiland Pompeblêd. Deze kent een eigen VvE. De bijdrage voor deze VvE bedraagt per jaar momenteel € 900,- (2017)

Er is een mogelijkheid de woning door een professioneel bedrijf te laten schoonmaken en onderhouden als dat uw wens mocht zijn. In het dorp is een verhuurbedrijf voor sloepen, kano’s en fietsen. U bent in de gelegenheid een sloep te huren welke bij uw bungalow gebracht kan worden.
Met een pontje kunt u vanaf it Wiid binnen enkele minuten overgezet worden naar het sfeervolle watersportdorp Earnewâld.
Voor verdere informatie of een bezichtiging van deze zeer verzorgde bungalow kunt u bellen met de verkopend makelaar.

  • Koaidyk 6 255
  • 9264 TP Earnewâld
  • Prijs € 162.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1992
  • Perceeloppervlakte 447
  • Woonoppervlakte 55
  • Aantal slaapkamers 3