J.M. Houwenstraat 15 Drachten

€ 310.000.- k.k. Verkocht

Geen geklus meer in je nieuwe woning? Dan is dit mogelijk iets voor jou. Deze zeer verzorgde en gerenoveerde 2/1 kap woning is gelegen op een gewilde plek in het centrum van Drachten. Op loopafstand van het winkelcentrum, theater de Lawei, zwembad, openbaar vervoer en de haven in het centrum.

De afgelopen periode is deze woning zeer fraai gerenoveerd en er zijn tevens 12 zonnepanelen geplaatst. De diepe tuin is goed op de zon gelegen.

Indeling: begane grond: entreehal met trapopgang en toiletruimte. Zeer sfeervolle woonkamer met nieuwe pvc vloeren en halfopen keuken.
De keuken is vv de nodige inbouwapparatuur en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Aansluitend een bijkeuken met opstelling wasmachine en droger

Eerste verdieping: drie slaapkamers welke geheel gerenoveerd zijn. Een fraaie badkamer vv douche, wasmeubel en toilet.

Zolderverdieping: via een vaste trap (vernieuwd) naar de zolder alwaar een overloop en een 4e slaapkamer met een dakkapel. Op de overloop de opstelling van de cv combiketel (2020)

Algemeen:
– fraai gerenoveerde woning
– parkeren op eigen terrein
– 12 zonnepanelen (330 watt piek)
– huidig energielabel dateert van voor installatie nieuwe cv HR combiketel en zonnepanelen
– nieuwe meterkast
– de woning is vv kunststof kozijnen
– de vloer van de zolder is vernieuwd
– grotendeels vv nieuw stucwerk en professioneel schilderwerk
– gewilde locatie in centrum
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • J.M. Houwenstraat 15
  • 9203 SL Drachten
  • Prijs € 310.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1951
  • Perceeloppervlakte 288
  • Woonoppervlakte 120
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel E