It Fliet 2 Earnewâld

€ 109.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (11)

Starters opgelet! Deze karakteristieke kleine halfvrijstaande woning is prachtig gelegen in het dorp Earnewald. (Eernewoude)
De sfeervolle woning heeft een fraai ruim uitzicht en is schuin tegenover de oude dorpskerk gelegen.

De woning is vakkundig gerenoveerd met behoud van de karakteristieke elementen.
Zo is het originele balkenplafond nog aanwezig evenals de sfeervolle paneeldeuren. In de woonkamer een aantal fraaie glas in loodramen. De buitengevels zijn opgetrokken met Friese geeltjes. De woning is nagenoeg geheel vv dubbelglas. de De woning is voorzien van centrale verwarming.

Indeling: achterentree, hal, inpandige berging met separate entree en opstelplaats voor wasmachine en droger.
Gerenoveerde doucheruimte. geheel betegeld in keurig tegelwerk en vv douche en wastafel. Toilet. Kelderkast. Gezellige keuken vv keurig keukenblok, kastruimte en opstelplaats CV Combiketel.
Gezellige woonkamer met vrij uitzicht. De fraaie glas in loodramen, originele balkenplafond en een prachtige houten vloer, welke ook in hal en keuken ligt, geven de woning een warme sfeer.

Op de verdieping, via de kleine overloop toegang tot de slaapkamer met bergruimte en werkhoek. De slaapkamer is vv een dakkapel hetgeen voor extra ruimte zorgt. Aan de achterzijde een heerlijk dakterras op de zonzijde met uitzicht naar de haven.

Earnewald is een watersportdorp bij uitstek. Gelegen in het schitterende natuurgebied de Oude Venen biedt het tal van mogelijkheden voor rustzoekers, natuurliefhebbers of watersporters. Tevens vertrekpunt excursies Fryske Gea. Het dorp is op 15 autominuten gelegen van Drachten en Leeuwarden.

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via ons kantoor.

  • It Fliet 2
  • 9264 TD Earnewâld
  • Prijs € 109.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1906
  • Perceeloppervlakte 84
  • Woonoppervlakte 55
  • Aantal slaapkamers 1