Hunze 209 Drachten

€ 173.500.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (19)

Deze ruime en keurig verzorgde ééngezinswoning staat aan een fraai pleintje. Prachtige woonlocatie in de wijk De Drait. Op loopafstand van winkelcentrum de Drait, basisonderwijs en sportvoorzieningen. Voor kinderen veel speelmogelijkheden in de directe omgeving. Het centrum van Drachten is slecht op enkele fietsminuten.

Keurig onderhouden woning met een ruime Z- vormige woonkamer vv tuindeuren naar het terras. Keurige keuken en modern sanitair. Voor starters en gezinnen een superleuke woning. Op de eerste verdieping tref je zelfs 4 slaapkamers.

Indeling: entreehal met toiletruimte en trapopgang. Ruime Z woonkamer met halfopen keuken vv inbouwapparatuur. De openslaande tuindeuren geven toegang tot de tuin welke op het zuidwesten is gelegen. Aan de voorzijde heb je zicht op het ruim opgezette pleintje met groen.

Eerste verdieping: overloop en 4 ruime slaapkamers. Moderne badkamer met 2e toilet, twee wastafels en inloopdouche.

Zolderverdieping: via een vaste trap naar de ruime zolderverdieping alwaar de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer, opstelling van wasmachine, droger en CV combiketel (huur).

Algemeen:
– ruime en keurig verzorgde gezinswoning
– leuk pleintje om aan te wonen
– voorzieningen op zeer korte afstand
– modern sanitair
– keurige keukeninrichting
– verdieping eveneens vv isolerende beglazing
– CV combiketel (huur) 2016
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze ruime gezinswoning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus hanteren wij een aangepaste werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hunze 209
  • 9204 BM Drachten
  • Prijs € 173.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1974
  • Perceeloppervlakte 145
  • Woonoppervlakte 131
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel Voorlopig C label