Hunze 120 Drachten

€ 185.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (21)

Deze ruime tussenwoning is het bekijken meeer dan waard. Een supergave woning voor starters! Een instapklare woning op een mooie plek! Gelegen in woonwijk de Drait aan een groenstrook op loopafstand van winkelcentrum, basisscholen en het Drachtster Bos met groen en waterpartijen. De woonkamer is iets uitgebouwd en vv dubbele tuindeuren. Hierdoor is een prachtige ruime woon / leefkeuken ontstaan.
Een ruime woning met 4 slaapkamers waarvan die op zolder helemaal geweldig is.

Indeling: entree, toiletruimte. Royale Z woonkamer met open keuken vv moderne keukeninrichting vv inbouwapparatuur. Aansluitend een ruime bijkeuken met opstelling van de wasmachine en droger. In de tuin een ruime fietsenberging.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers. Badkamer vv wastafel en douche. Deze is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.

Zolderverdieping: een geweldige tot ouderslaapkamer verbouwde zolder met grote dakkappel. De CV HR combiketel is hier in een kast geplaatst.

Algemeen:
– ruime ééngezinswoning.
– uitstekende starterswoning
– fraaie locatie
– sfeervolle woonkamer door uitbouw / leefkeuken
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze fraaie starterswoning? Bel dan voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hunze 120
  • 9204 BT Drachten
  • Prijs € 185.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1977
  • Perceeloppervlakte 141
  • Woonoppervlakte 134
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C