Hulstbos 4 Drachten

€ 379.000.- k.k. Verkocht

Prachtig gelegen helft van dubbel woonhuis met garage in villawijk ’t Hout. In deze hoek van Drachten komt zelden een dusdanig object op de markt. Gelegen op een ruime en zonnige kavel in een schitterende woonomgeving. Voor kinderen een prachtige plek om op te groeien.

Hoewel enigszins gedateerd biedt deze ruime gezinswoning tal van mogelijkheden. Op de begane grond treft u een ruime extra kamer die zeer geschikt is als werkkamer of als extra slaapkamer. Sfeervolle woonkamer met vide en haardpartij, schuifpui naar de tuin. De kavel ligt prachtig op de zon en biedt veel privacy.

Indeling: ruime ontvangtshal met toiletruimte en toegang tot werkkamer. Woonkamer met vide en fraaie brede raampartijen.
Dichte woonkeuken vv inbouwapparatuur. Bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger en toegang naar de tuin. Achterop de tuin een ruime vrijstaande garage.

Eerste verdieping: overloop, ruime ouderslaapkamer met balkon aan de zuidzijde. Twee slaapkamers op de noordzijde waarvan één met een dakkapel. Badkamer vv ligbad, douche wastafel en toilet. Vierde slaapkamer aan de achterzijde.

Algemeen:
– ruime gezinswoning
– schitterende ligging in villawijk ’t Hout.
– voor gezinnen met kinderen een prachtige plek om kinderen op te laten groeien.
– hetelucht verwarming.
– vrijstaande garage
– aanvaarding in overleg maar kan spoedig

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hulstbos 4
  • 9203 NC Drachten
  • Prijs € 379.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1972
  • Perceeloppervlakte 472
  • Woonoppervlakte 146
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel D