Hooizolder 409 Drachten

€ 197.000.- k.k. Verkocht

Leuke starterswoning aan rustige woonstraat met tuin op het zuiden. De woonkamer van deze verzorgde woning is op de begane grond uitgebouwd, daardoor is een superleuke en lichte plek is ontstaan. Ook de aangrenzende bijkeuken is superhandig voor je witgoed en bergruimte.
Aan de achterzijde is deze woning vrijgelegen aan een ruim plantsoen/speelveld. Heerlijk op het zuiden gelegen.

Indeling: hal, toiletruimte en trapopgang, woonkamer met open keuken in moderne uitvoering. De woonkamer is verlengd aan de achterzijde welke ruimte geeft aan een eethoek, speelhoek voor kinderen of bijvoorbeeld een werkplek. Vanuit hier stap je zo je tuin in welke op het zuiden ligt.
Op de eerste verdieping een drietal slaapkamers en een badcel vv douche, wasmeubel en 2e toilet.
Een vaste trap naar de zolderverdieping met bergruimte, alwaar een 4e slaapkamer te creëren is.

Algemeen:
– leuke starterswoning
– fraaie uitbouw
– praktische bijkeuken
– rustige woonstand
– nette verzorgde woning
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hooizolder 409
  • 9205 CR
  • Prijs € 197.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1985
  • Perceeloppervlakte 157
  • Woonoppervlakte 117
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel B