Hooizolder 405 Drachten

€ 225.000.- k.k. Verkocht

Zeer verzorgde en verrassend ruime hoekwoning met vrijstaande schuur. Superleuke starterswoning aan rustige woonstraat met tuin op het zuiden.

De woonkamer heeft een mooie open en moderne keuken van recente datum voorzien van de nodige inbouwapparatuur met aangrenzend een ruime bijkeuken. Superhandig voor je witgoed, bergruimte of een werkplek.
Aan de achterzijde is deze woning vrijgelegen aan een ruim plantsoen/speelveld. Heerlijk op het zuiden gelegen.

Indeling: zijentree, hal, toiletruimte en trapopgang, woonkamer met open keuken in moderne uitvoering. Bijkeuken met deur naar terras en een veranda waar het heerlijk beschut zitten is. In de tuin een royale houten bergschuur. Achterom voor de fietsen.
Op de eerste verdieping een drietal slaapkamers en een badcel vv douche en wasmeubel in lichte kleurstelling. Op de overloop een separaat 2e toilet.
Een vaste trap naar de zolderverdieping alwaar een 4e slaapkamer en bergruimte. Op de overloop de opstelling van de cv HR combiketel.

Algemeen:
– superleuke starterswoning
– moderne keuken
– modern sanitair
– geheel vv isolerende beglazing en vloerisolatie
– praktische bijkeuken
– rustige woonstand
– zeer verzorgde strakke woning
– parkeren op eigen terrein
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hooizolder 405
  • 9205 CR
  • Prijs € 225.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1985
  • Perceeloppervlakte 201
  • Woonoppervlakte 109
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel B