Hillemalaan 30 Drachten

€ 339.000.- k.k. Zeer verzorgde helft dubbel met garage en ruime tuin met veel privacy

Deze ruime uitgebouwde en fraai verzorgde twee onder één kap woning is gelegen in de geliefde wijk de Singels. Vrij zicht aan groen en waterpartij. Rustige, geliefde straat in kindvriendelijke omgeving. De woning is onderhoudsvriendelijk door de grotendeels van kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Aan de voorzijde is de woning uitgebouwd met een ruime erker en een overdekte entree bij de voordeur
Aan de achterzijde een prachtig aangelegde diepe, brede en zonnige tuin met veel privacy.

Begane grond:
entreehal met meterkast en garderobe. Toiletruimte vv toilet en fontein. Zeer ruime woonkamer met schuifpui en parketvloer. Fraaie werkhoek of speelhoek voor kinderen. De keuken is aan de achterzijde uitgebouwd en vv een nette keukeninrichting in lichte kleurstelling voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Deur naar terras, tuin en ruime garage.

1e verdieping:
Drie slaapkamers grenzend aan een ruime overloop. Fraaie ruime badkamer voorzien van een dubbel wastafelmeubel, een douchehoek en een wandcloset. Op de overloop een ruime inloopkast

2e verdieping:
via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op de overloop welke is vv een dakvenster is de opstelling voor wasmachine en droger. Tevens is hier de cv HR combiketel geplaatst. Verder een ruime 4e slaapkamer met dakvenster en zijraam en de nodige bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen:
– heerlijke ruime en zonnige tuin
– perceel is 289 m2 groot
– CV HR combiketel
– onderhoudsvriendelijke woning door grotendeels kunststof kozijnen vv HR++ beglazing
– vernieuwde goten
– isolatie: spouwmuur en vloerisolatie
– zeer goede woonstand
– nabij voorzieningen, zwembad, sportvelden openbaar vervoer, centrum en uitvalswegen

Aanvaarding in overleg

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s ook zo enthousiast geworden? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Hillemalaan 30
  • 9203 PM Drachten
  • Prijs € 339.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1968
  • Perceeloppervlakte 289
  • Woonoppervlakte 126
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C