Helling 7 Drachten

€ 199.500.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (20)

Deze ruime eengezinswoning is gelegen aan een rustige woonstraat op loopafstand van winkels en uitvalswegen.
Superleuke starterswoning met een tuingerichte woonkamer en je tuin op het zuiden!
Door de beschutte ligging kun je al snel in het seizoen buiten genieten van de zon.

De woning heeft op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is ruim en beschikt naast een grote slaapkamer met dakvenster over inloopkasten met veel bergruimte en een separate stookruimte met plek voor de cv combiketel.

Indeling: hal met toiletruimte. Tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin en een trapopgang naar de eerste verdieping. Deze is eenvoudig af te schermen hetgeen in meerdere van dit type woonhuis is gedaan.
Dichte eenvoudige keuken. Ook hier is een mogelijkheid om deze meer te betrekken bij de woonkamer.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer aan de voorzijde beslaat zelfs de gehele breedte van de woning. De badkamer heeft een heerlijk ligbad, wastafelmeubel en een 2e toilet.

Zolderverdieping: overloop met toegang tot een ruime vierde slaapkamer met inloopkast. Tevens veel bergruimte aan de andere zijde van de zolder en een separate stookruimte.

Algemeen:
– superleuke starterswoning
– voorzien van vloerisolatie
– cv HR combiketel 2014
– tuin op het zuiden
– ruime eengezinswoning met vier ruime slaapkamers
– fraaie locatie nabij veel voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar. Je bent van harte welkom.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Helling 7
  • 9202 TN Drachten
  • Prijs € 199.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1973
  • Perceeloppervlakte 167
  • Woonoppervlakte 119
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C