Grasland 81 Drachten

€ 369.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (37)

Op gewilde stand in de wijk Himsterhout, in een heerlijke groene woonomgeving bij water en bos gelegen modern vormgegeven helft van dubbel woonhuis met kantoor aan huis. Wonen op de grens van stad en natuur. Deze heerlijke en ruime gezinswoning heeft een prachtige ligging in de wijk en heeft een bijzondere architectuur. Net even anders dan anders met gebruikmaking van fraaie materialen.
Een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien, een prachtige speeltuin op loopafstand, water en bos, wandelen langs het riviertje de Drait, dit is een geliefde plek!

De ruime woonkamer met stoere eiken vloer heeft prachtige zichtlijnen, 2 maal openslaande tuindeuren naar de heerlijke tuin met veranda en veel privacy. Aan de voorzijde een meer dan ruime zithoek en aan de achterzijde een royale eethoek.
Centraal in de living een moderne keuken met kookeiland, betonnen werkbladen en de benodigde inbouwapparatuur.

De verdieping heeft 4 slaapkamers. De moderne badkamer in een stoere kleurstelling is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Op de overloop een separaat toilet en tevens een ruimte waarin de technische voorzieningen zoals CV combiketel. Er is eveneens nog een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

In de prachtig aangelegde en eigentijdse tuin een schitterende royale veranda, meerdere terrrasen en een buitendouche.

Aan de voorzijde van de woning is een separaat bijgebouw in gebruik als werkplek / kantoor aan huis.

Algemeen:
– heerlijke ruime gezinswoning
– eigenwijze moderne architectuur
– fraai materiaalgebruik
– schitterende ligging
– kantoor / werkplek aan huis
– eigentijdse tuinaanleg met heerlijke veranda
– veel privacy
– goede zonnestand
– op enkele fietsminuten van de bossen van Beetsterzwaag
– op enkele fietsminuten verwijderd van basisonderwijs en winkelcentrum
– goede en veilige fietsverbinding naar centrum Drachten
– aanvaarding in overleg

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze eigentijdse woning? Bel dan voor een bezichtiging.

Bij bezichtigingen
– Wij schudden geen handen;
– Wij vragen u met maximaal 2 personen (+ eventueel uw aankoopmakelaar) naar de bezichtiging te komen.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Grasland 81
  • 9205 ES Drachten
  • Prijs € 369.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2009
  • Perceeloppervlakte 332
  • Woonoppervlakte 156
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A