Grasland 13 Drachten

€ 372.000.- k.k. Verkocht

Deze zeer verzorgde en instapklare moderne twee onder 1 kap woning is gelegen in de geliefde wijk Himsterhout. Prachtig gelegen woonwijk aan de rand van Drachten met veel groen, bos en vijverpartijen maken dit een heerlijke plek om te wonen. Centraal in het noorden nabij uitvalswegen Heerenveen- Groningen – Oosterwolde – Leeuwarden. Op de fiets binnen enkele minuten in de bossen van Beetsterzwaag of op het water van Smalle Ee en jachthaven de Drait.

Deze ruime gezinswoning beschikt over een strakke moderne keukeninrichting vv inbouwapparatuur, modern sanitair en een prachtige studio op de tweede verdieping. Deze studio is enkele jaren geleden vergroot aan de voorzijde, hetgeen heeft geresulteerd in een prachtige ruimet welke ook op te delen is in twee kamers. Het platte dak is recent (2023) voorzien van nieuwe dakbedekking.

Goed onderhouden woonhuis met een zonnige achtertuin voorzien van veel privacy en een ruime veranda

Indeling:
Begane grond: entreehal, trapopgang, toiletruimte en deur naar terras. Woonkamer voorzien van open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer voorzien van wasmeubel, toilet, douchehoek en ligbad.
Tweede verdieping: zeer ruime studio, op te delen in twee kamers indien gewenst. Balkon met zitje. Techische ruimte vv opstelling cv combiketel en wasmachine.
Aangebouwde berging voor fietsen etc.

Algemeen:
– instapklaar en zeer verzorgd woonhuis
– ruim woonhuis met prachtige studio als tweede verdieping
– recent vernieuwde dakbedekking platte dak woonhuis
– strakke moderne keuken
– zonnige moderne achtertuin met veel privacy en veranda
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze prachtige woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Grasland 13
  • 9205 EA Drachten
  • Prijs € 372.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2002
  • Perceeloppervlakte 269
  • Woonoppervlakte 133
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A