Gerben Sondermanstraat 9 Drachten

€ 189.000.- k.k. verkocht

Op een schitterende woonstand gelegen ééngezinswoning, type tussenwoning. Vrij uitzicht over plantsoen/groenpartij en op loopafstand van het centrum. Deze zeer verzorgde woning heeft een besloten stadstuin op het zuiden! Parkeren is ruim mogelijk aan de voorzijde. De Gerben Sondermanstraat is een zeer gewilde, in een groene omgeving gelegen en geliefde plek om te wonen in Drachten. Hier is zelden een woning te koop. Gelegen in de wijk de Singels, prachtig gesitueerd, nabij uitvalswegen, op loopafstand centrum, zwembad en sportlaan.

Deze heerlijke woning heeft de beschikking over een grote bijkeuken, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, fraai sanitair en een ruime zolderkamer. Een ideale starterswoning! De woning is voorzien van spouwmuurisolatie (ca.2014) een cv HR combiketel van 2010 en het buitenschilderwerk is recentelijk nog gedaan (2019). Ook op de verdieping is de woning vv isolerende beglazing waarbij de uitzetramen tevens vernieuwd zijn.

Indeling: hal met ruim gerenoveerd toilet (wandcloset) en fontein. Woonkamer vv vloerverwarming en een halfopen keuken. Hoewel de keuken gedateerd is biedt het een royale hoek om een fraaie nieuwe keukenwens te realiseren. Aansluitend de later aangebouwde, (in spouw) en ruime bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers. Een fijne badkamer vv wastafelmeubel, douchehoek en een 2e toilet.
Zolderverdieping: via een vaste trap bereikbaar met een overloop, cv stookruimte, berging en een ruime 4e slaapkamer met dakvenster.

In de zonnige en besloten achtertuin een stenen fietsenberging.

Algemeen:
– schitterende groene en geliefde locatie
– bouwjaar ca. 1972
– vloerverwarming woonkamer
– geheel geïsoleerd
– cv HR combiketel – eigendom 2010
– schilderwerk buitenzijde 2019
– ruime bijkeuken

Aanvaarding in overleg. Bezichtigingen uitsluitend via de verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Gerben Sondermanstraat 9
  • 9203 PT Drachten
  • Prijs € 189.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1972
  • Perceeloppervlakte 147
  • Woonoppervlakte 119
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C