Fluessen 70 Drachten

€ 347.000.- k.k. Verkocht

Deze zeer ruime twee onder één kap woning is gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de rand van de wijk de Drait. De woning beschikt over een ruime dubbele garage met kap. Dit biedt tevens hele goede mogelijkheden voor werken aan huis met eventueel een separate entree. De woning is keurig onderhouden en is voorzien van dubbele beglazing. De tuin biedt veel privacy en heeft een goede zonnestand.

Indeling: entreehal, toiletruimte vv toilet en fontein, meterkast en toegang tot de garage. Woonkamer in L vorm met half open keuken vv inbouwapparatuur. Aansluitend een ruime bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger. De bijkeuken heeft tevens een kleine bergzolder.
Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, ruime badkamer vv 2e toilet, wastafelmeubel en douchehoek.
Zolderverdieping: overloop met opstelling cv combiketel, 4e ruime slaapkamer en veel bergruimte.

Via de entreehal is de garage bereikbaar. Aan de achterzijde een ruime entree / hobbyruimte. Vanuit hier is ook de tweede garage bereikbaar. Een vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping alwaar een zeer ruime slaakamer met balkon en eveneens veel bergruimte. Het is ook goed mogelijk hier twee slaapkamers te realiseren.

Algemeen:

– degelijk gebouwde en ruime twee onder een kap woning
– dubbele garage
– ruime en zonnige kavel
– aantrekkelijke ligging met veel privacy aan de rand van de wijk de Drait
– werken aan huis zeer goed mogelijk
– 5 slaapkamers, uitbreiding naar 7 eenvoudig te realiseren
– aanvaarding in overleg doch kan spoedig

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Fluessen 70
  • 9204 HN Drachten
  • Prijs € 347.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1979
  • Perceeloppervlakte 336
  • Woonoppervlakte 177
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel C