Elle Martens Beimastrjitte 53 Eastermar

€ 225.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (31)

In het centrum van het karakteristieke dorp Eastermar aan de gewilde Elte Martens Beimastrjitte mogen wij u aanbieden deze ruime vrijstaande woning op een kavel van maar liefst 643 m2. Het pand heeft aan de voorzijde een voormalige winkelruimte en aan de achterzijde het woondeel grenzend aan de ruime en diepe tuin. De voormalige winkelruimte is tegenwoordig in gebruik als atelier en galerie. Aan de zijkant van de woning een royale garage/berging.

Indeling: zijentree woning, gang met toiletruimte. Sfeervolle woonkamer met open keuken vv vernieuwde keukeninrichting en vv de nodige inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vriezer en 5 pits fornuis. Openslaande deuren naar de zonnige tuin. De woonkamer heeft eveneens een sfeervolle open haard en een prachtige houten Jatoba vloer. De hal wc en keuken hebben een zeer smaakvolle leisteenvloer.
Aan de voorzijde van het pand is de voormalige winkelruimte welke nu in gebruik is als atelier/galerie.

Verdieping: de ruime overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en een moderne badkamer De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en vv wastafel 2e toilet, ligbad en separate douche.

Tuin: de ruime tuin biedt volop mogelijkheden. Er is een zeer fraai aangelegd zonneterras, een houten bergschuur en een achterentree op de tuin naar het achtergelegen pad welke met de auto bereikbaar is.

Eastermar: zeer karakteristiek dorp met diverse voorzieningen zoals: super, slager, hotel-restaurant, grote jachthaven, basisonderwijs, huisarts, kinder-en naschoolse opvang etc. Op korte afstand van Burgum, Surhuisterveen en Drachten.
Gelegen op de grens van het prachtige water-en natuurgebied de Leyen en Burgumer Mar.

Algemeen:
-mogelijkheid voor winkel en/of wonen werken aan huis
-CV gestookt HR combiketel (2013)
-Drowa vloerisolatie 2017
-nieuwe keuken 2013
-diverse renovaties 2013, garage, platte daken, tuindeuren etc.
-zeer sfeervolle woning met diverse mogelijkheden
-fraaie locatie aan de gewilde Elte Martens Beimastrjitte

Aanvaarding in overleg

  • E.M. Beimastrjitte 53
  • 9261 VH Eastermar
  • Prijs € 225.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1935 / 1950-1960
  • Perceeloppervlakte 643
  • Woonoppervlakte 177
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel F