Eikesingel 40 Drachten

€ 229.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (33)

Deze ruime hoekwoning met garage is gelegen aan de gewilde Eikesingel. Prachtig centraal gelegen nabij uitvalswegen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en het centrum van Drachten.
De woning dient gemoderniseerd te worden qua keuken en sanitair maar biedt uitstekende mogelijkheden om hier weer een prachtige plek van te maken. Een ruime tuin aan de achterzijde en maar liefst 5 slaapkamers.

Indeling: ruime ontvangsthal, toilet met fontein en trapopgang. Woonkamer, dichte keuken.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, waarvan één met een balkon. Ruime badkamer vv douche, ligbad, wastafel en 2e toilet en toegang tot een tweede balkon aan de achterzijde.
Fraaie brede tuin en entree tot de ruime garage.

Algemeen:
– ruime woning door hoge gootlijn
– 5 slaapkamers
– ruime garage
– cv HR combiketel
– veel mogelijkheden tot verbouw / modernisering
– aanvaarding in overleg maar kan vlot

Interesse in deze leuke en ruime woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter bij voorkeur met een mondkapje

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

In de koopovereenkomst zal o.a. de niet bewoningsclausulue worden opgenomen

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Eikesingel 40
  • 9203 NZ Drachten
  • Prijs € 229.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1965
  • Perceeloppervlakte 312
  • Woonoppervlakte 140
  • Aantal slaapkamers 5