Eijzengapaed 8 De Veenhoop

€595.000.- k.k. verkocht

Zeer royale recreatievilla gelegen aan open vaarwater op de Veenhoop. Het perceel is maar liefst 2267 m2 groot.
Aanleggen met meerdere boten aan uw eigen grond is ruim mogelijk. Van hieruit uitstekende verbindingen naar de Friese meren. Het prachtige Earnewâld met haar beschermde natuurgebieden van het Fryske Gea en doarp Grou op korte afstand.

De woning heeft op de begane grond een zeer royale living met vide, een grote keuken met een landelijke uitstraling en vv de nodige inbouwapparatuur.
Aansluitend de tussenhal met toegang tot twee ruime slaapkamers een badkamer vv inloopdouche, een ruime bijkeuken en een separaat toilet in de hal.

Eerste verdieping: een royale masterbedroom met forse inloopkast, een luxe badkamer vv een ligbad, wastafels en een separate douche. Tevens nog een ruime 2e slaapkamer en een royale bergzolder.

De Veenhoop is bij uitstek een watersportdorp op 10 autominuten verwijderd van Drachten. Door de opening van het Polderhoofdkanaal biedt het nog ruimere watersportmogelijkheden. Vanuit hier een prachtige uitvalsbasis naar het Friese merengebied.
De Veenhoop is een klein dorp met een goed restaurant, een jachthaven, een camping en een zeilschool.
De camping is bezig met een grote revitalisatie. in 2018 is hier een begin mee gemaakt door de aanleg van een nieuw deel voor sta en toercaravans. De oude camping zal straks plaatsmaken voor een aantal zeer fraaie recreatiewoningen.
Aan het open vaarwater van het Grietmansrak worden momenteel 4 zeer luxe vakantie villa’s gebouwd.

De woning is zeer geschikt om als recreatie object voor eigen gebruik maar ook uitstekend geschikt als beleggingsobject voor (groeps)verhuur.

Uw interesse gewekt voor dit fraaie object? Bezichtigingen uitsluitend via de verkopend makelaar. Maak gerust een afspraak en maak kennis met dit fraaie object in deze prachtige waterrijke omgeving.

  • Eijzengapaed 8
  • 9215 VV De Veenhoop
  • Prijs €595.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2003
  • Perceeloppervlakte 2267
  • Woonoppervlakte 189
  • Aantal slaapkamers 4