Eems 115 Drachten

€ 159.500.- k.k. verkocht

In de gewilde woonwijk de Drait gelegen HOEKWONING met bijkeuken/berging en separate houten tuinschuur.
Met diverse voorzieningen zoals meerdere basisscholen, kinderopvang en BSO, sportvoorzieningen, park en modern uitgebreid winkelcentrum een ideale plek voor starters en gezinnen.

De woning is royaal van afmeting en door de hoge gootlijn erg praktisch in het gebruik. Op zolder is ruimte voor realisatie van een royale 4e slaapkamer. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd, kent veel privacy en ligt voor het grootste deel van de dag heerlijk in de zon. Aan de voorzijde gelegen aan autovrij hofje met klein speeltuintje voor de kinderen.

Indeling: hal, toiletruimte in lichte kleurstelling, trapopgang. Ruime Z-vormige woonkamer met een open keuken in lichte kleurstelling v.v. inbouwapparatuur.
Aansluitend een royale bijkeuken/berging. In de tuin nog een ruime houten tuinschuur. De tuin kent een achterom naar de achtergelegen parkeerplaats. U kunt met de auto tot aan het perceel komen. Het is ook mogelijk voor wie dat wil om auto/boot of i.d. op eigen terrein te stallen.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers. Fraaie badkamer met mooi tegelwerk en ligbad met douche en een wastafelmeubel.

Zolderverdieping: ruime zolder met mogelijkheid voor 4e slaapkamer. Hier is tevens de opstelling voor de mechanische ventilatie en de cv HR combiketel (Bosch 2011)

Algemeen.
– ruime woning op zeer fraaie locatie.
– fraaie starterswoning of gezinnen wegens mogelijkheden voor kinderen
– vernieuwde cv ketel.
– onderhoudsarme tuin met fraaie bestrating
– fraaie badkamer en nette keuken
– aanvaarding in overleg.

Belangstelling voor deze woning? bel voor een afspraak en neem gerust uw eigen NVM aankoopmakelaar mee voor een goed aankoopadvies.

  • Eems 115
  • 9204 CC Drachten
  • Prijs € 159.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1974
  • Perceeloppervlakte 173 m2
  • Woonoppervlakte 125 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel D