E M Beimastrjitte 66 Eastermar

€ 245.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (41)

Wow Wow Wow! Wat een prachtige woning aan de sfeervolle E.M. Beimastrjitte 66 in Eastermar. De alom bekende voormalige klokmakerij is de afgelopen twee jaar geheel gerenoveerd en helemaal bij de tijd. Een oud karakteristiek pand met een bouwjaar gedateerd ca. 1888 met een interieur van 2018!!! welke zo uit een woonmagazine zou kunnen komen. Een bezichtiging meer dan waard. De woning is gesitueerd op een ruime kavel van in totaal 401 m2 en de gehele dag op de zon gelegen. Recentelijk is ook nog een heerlijk veranda gerealiseerd zodat je hier heel lang nog van het buiten zijn kunt genieten.

Eastermar is een zeer sfeervol dorp in een prachtig coulissenlandschap. Grenzend aan het prachtige natuurgebìed van de Leyen met haar watersportmogelijkheden en op zeer korte afstand van de plaatsen Surhuisterveen, Burgum en Drachten.

Entree: fraaie ruime hal met trapopgang. Schitterende ruime woonkeuken met sfeervolle keukeninrichting en uiteraard voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, diepvriesladen, gasfornuis, oven en magnetron.
Achterhal met toilet, bijkeuken en badkamer. Deze is recentelijk ook geheel vernieuwd in een zeer fraai geheel met badmeubel en inloopdouche.
De voorkamer is smûk en voorzien van een prachtige gashaard. De voorkamer en woonkeuken zijn gescheiden door middel van een zeer mooie handgemaakte kastenwand.

Eerste verdieping: een ruime overloop geeft toegang tot diverse ruimtes. Op deze verdieping drie fraaie kamers. De voorzijde heeft een slaapkamer met een ruime inloopkast en dakkapel. Aan de zuidzijde een ruime slaapkamer met ruime kastenwand en aan de achterzijde een zeer grote slaapkamer welke momenteel in gebruik is als atelier.
De overloop biedt ook nog de nodige bergruimte en een 2e toilet.

Buitenom: achter de poort een ruime plek voor het stallen van auto’s. Een prachtige tuin op het zuiden met royale veranda. Achter in de tuin nog een stenen tuinschuur/fietsenberging.

Algemeen:
geheel gerenoveerd
isolerende beglazing
ruime tuin
aantrekkelijke locatie
vernieuwde keuken
vernieuwd sanitair
nieuwe meterkast en bedrading
schilderwerk 2017
super strakke woning
karakteristiek huis met modern interieur

Aanvaarding in overleg

  • Elte Martens Beimastrjitte 66
  • 9261 VK Eastermar
  • Prijs € 245.000.- k.k.
  • Bouwjaar ca. 1888
  • Perceeloppervlakte 401
  • Woonoppervlakte 133
  • Aantal slaapkamers 3
  • Energielabel D