Dokter Siebingasingel 102 Opeinde

€ 289.000.- k.k. Verkocht

Deze verrassend ruime en zeer verzorgde hoekwoning is gelegen op een fraai hoekperceel van In de tuin een grote schuur met veranda. Aan de achterzijde van de woning eveneens een fraai overdekt terras waar je tot in de late uurtjes heerlijk buiten kunt zitten.
Aan de voorzijde een ruime werkruimte geschikt voor meerdere doeleinden.

Indeling: begane grond: entreehal met moderne toiletruimte vv wandcloset en fontein, trap naar verdieping. Z woonkamer met houtkachel aansluiting. Een fraaie hoekkeuken in lichte kleurstelling vv de nodige inbouwapparatuur.
Aansluitend kom je in de ruime bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger. Tevens is hier de opstelling van de enkele weken oude cv HR combiketel. Deur naar fietsenberging.
Aan de voorzijde een kleine bergschuur en een separate werk/kantoorruimte.
In de zonnige achtertuin een ruime schuur met veranda.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers. De moderne eigentijdse badkamer is in dezelfde kleurstelling en materiaalgebruik uitgevoerd als het toilet op de begane grond. Wastafelmeubel, wandcloset en inloopdouche. Strak en super verzorgd.

Zolderverdieping: de huidige eigenaren hebben een vaste trap gerealiseerd naar de zolderverdieping alwaar nu een fraaie 4e slaapkamer is.

Algemeen:
– zeer verzorgde woning op ruime kavel
– verrassend ruim
– mogelijkheid tot werken aan huis
– moderne keuken
– modern sanitair
– nieuwe cv HR combiketel
– instapklare woning
– aanvaarding in overleg maar een vlotte levering is desgewenst mogelijk

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Dokter Siebingasingel 102
  • 9218 PZ Opeinde
  • Prijs € 289.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1983
  • Perceeloppervlakte 324
  • Woonoppervlakte 137
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C