De Wetterwille 29 Drachten

€ 224.500.- k.k. verkocht

In de wijk de Folgeren gelegen ruime en nette HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE GARAGE. Mooie ligging nabij winkelcentrum Noorderpoort. De besloten, veel privacy, diepe en brede aangelegde achtertuin is goed gelegen op de zon. De kavel is royaal en meet 402 m2.

Begane grond:
Entree, toiletruimte, trapopgang. Ruime L-vormige woonkamer met aanwezigheid rookkanaal met mogelijkheid voor een eventuele houtkachel, halfopen keuken. De keuken is eenvoudig van uitvoering maar met een fraai zicht door brede raampartij op de achtergelegen tuin. Deur naar terras.
Garage en inpandige berging. In de garage is eventueel plaats voor de realisatie van een bijkeuken. Deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Via vaste trap naar de zolder met mogelijkheid voor een ruime 4e slaapkamer. Hier ook de opstelling van de cv HR combiketel en de mechanische ventilatie.

Algemeen:
Karakteristieke twee onder één kap woning op een fraaie plek
Nabij winkelcentrum Noorderpoort, uitvalswegen en scholen.
De kleurstelling aan de buitenzijde dient in stand te worden gehouden (navraag bij de makelaar)
De akte van levering zal gepasseerd worden bij de projectnotaris Breuker Vellinga Wiersma.
Er zal in de koopovereenkomst een niet bewonings -en ouderdomsclausule worden opgenomen
Kadastrale grens: navraag bij de makelaar

Aanvaarding in overleg maar kan spoedig.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • De Wetterwille 29
  • 9207 BM Drachten
  • Prijs € 224.500.- k.k.
  • Bouwjaar ca. 1982
  • Perceeloppervlakte 402
  • Woonoppervlakte ca. 125 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Energielabel D