De Velden 18

€ 435.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (5)

Op gewilde stand in Park Suyderwijck, in een heerlijke groene woonomgeving gelegen moderne helft van dubbel woonhuis met vrijstaande ruime garage. Wonen op de grens van stad en natuur. Deze heerlijke en ruime gezinswoning heeft een prachtige ligging aan de rand van de wijk.
Een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien, een prachtige speeltuin / speelveld op loopafstand, water en groen, ruime wandel mogelijkheden en op zeer korte afstand van basisonderwijs, winkelcentrum de Drait, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Dit is een geliefde plek!

De ruime woonkamer met stoere vloer heeft prachtige zichtlijnen en een schitterend groen uitzicht. Openslaande tuindeur naar de heerlijke tuin met veel privacy en een garage. Aan de voorzijde een ruime zithoek en aan de achterzijde een moderne woonkeuken met kookeiland en de benodigde inbouwapparatuur.

De verdieping heeft 3 ruime slaapkamers. De moderne badkamer in een eigentijdse kleurstelling is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel. Op de overloop een ruime inloopkast..

Vaste trap naar de tweede verdieping met een ruime slaapkamer / werkkamer. Deze ruimte is eventueel ook in tweeën in te delen. Verder een inloopkast met opstelling wasmachine, droger en cv combiketel.

In de prachtig aangelegde en gezellige tuin een heerlijke zonnige zithoek en speelmogelijkheden voor kinderen.

Algemeen:
– heerlijke ruime gezinswoning
– schitterende ligging
– eigentijdse tuinaanleg
– veel privacy
– goede zonnestand
– goed onderhouden
– op enkele fietsminuten van de bossen van Beetsterzwaag
– op enkele fietsminuten verwijderd van basisonderwijs en winkelcentrum
– goede en veilige fietsverbinding naar centrum Drachten
– aanvaarding in overleg

Interesse in deze prachtige en ruime woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • De Velden 18
  • 9204 WH Drachten
  • Prijs € 435.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2010
  • Perceeloppervlakte 286
  • Woonoppervlakte 155
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A