De Jerden 3 Drachten

€ 265.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (32)

Op een mooie locatie nabij het centrum en ziekenhuis staat deze ruime en verzorgde tussenwoning.
Gelegen aan een royale groenstrook aan de voorzijde en aan de achterzijde een heerlijke zonnige tuin. Zeer geschikt voor starters op de woningmarkt. De Jerden is een zeer geliefde ruim opgezette woonstraat op loop / fiets afstand van winkelcentrum de Wiken, het centrum, ziekenhuis, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling: hal, toiletruimte met fontein, ruime woonkamer met open keuken in een lichte kleurstelling voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Aansluitend een bijkeuken met ruimte voor een wasmachine, droger, vrieskast.

1e verdieping: overloop 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met een inbouwkast. De badkamer heeft een 2e toilet, wastafel, ligbad en separate douche.

2e verdieping: via een vaste trap is de zolder te bereiken met een vierde slaapkamer. Verder veel bergruimte en de opstelling van de cv combiketel.

Algemeen:
– ruime gezinswoning en zeer geschikt voor starters
– gewilde woonplek in ruim opgezette woonstraat
– oppervlakte eigen grond 178 m²
– ruime achtertuin met fietsenberging en achterom.
– vernieuwde HR++ beglazing op 1e verdieping januari 2020
– vernieuwde cv HR combiketel 2020
– recent aangebrachte vloerisolatie
– aanvaarding in overleg / kan snel

Heb je interesse in deze verzorgde en eigentijdse woning? Bel dan voor een bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

____________________________________________________________

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • De Jerden 3
  • 9202 VK Drachten
  • Prijs € 265.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1972
  • Perceeloppervlakte 178
  • Woonoppervlakte 117
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C