Burefen 17 Drachten

€ 325.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (8)

Graag sfeervol en prettig rustig wonen, maar ook midden in het centrum van Drachten? Genieten van een vrijstaande woning met heerlijke tuin, veel privacy en op goede woonstand? Parkeren op eigen oprit? Dan is dit prachtige, fraai gerenoveerde en goed onderhouden vrijstaande woonhuis met slaap/werkkamer en badkamer op de begane grond wellicht de ideale woning!

De woning biedt de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, maar ook werken aan huis en het uitoefenen van (meerdere) hobby’s behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de garage, de separate fietsenberging en het in de achtertuin gelegen tuinhuis (met mogelijkheden voor een werkplaats, atelier, een kleine orangerie, een sauna of chillplek!) is er ruimte genoeg. De royale, bijzonder aangelegde voor- en achtertuin laten vergeten dat de winkels, het theater, het busstation en de uitvalswegen op steenworp afstand zijn. In de achtertuin zijn o.a. te vinden: twee appelbomen, mispel, magnolia, blauwe regen, druif, vijg, een roos, verschillende soorten Stinze-planten, blauwe bes en nog meer bomen, planten en bloemen die de tuin alle seizoenen rond prachtig maakt. De voortuin is minstens zo gevarieerd.
Eigen grond 605 m².

De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. De hardhouten nieuwe voor- en achterdeur en nieuwe tuindeur in de keuken zijn voorzien van HR isolatieglas.

INDELING:
Begane grond: Zij-entree, hal met trap naar verdieping. Sfeervolle woonkamer met nieuw gemaakte vaste (boeken)kast. Woonkeuken met toegang tot ruime provisiekelder, keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur en vrijstaande koelkast, originele ingebouwde provisie/servieskast en deur naar tuin. Bijkeuken met achterdeur en opstelling witgoed. Vernieuwde moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. Slaap/werkkamer met vloerverwarming en vrij uitzicht op achtertuin.
1e Verdieping: Overloop met dakkapel. Slaapkamer met vaste kast. Klein kamertje geschikt als ruime inloopkast, het ophangen van was of klein kantoortje. Toiletruimte met dakkapel, wastafel en vaste kastruimte, toegang tot zolderberging. Slaapkamer met twee vaste kasten.
2e Verdieping: zolderberging.

ALGEMEEN:
– Prachtige woonstand centrum
– Zeer fraai gerenoveerd woonhuis
– Zonnepanelen
– Nieuw voegwerk, gereinigde gevel
– Nieuwe radiatoren en deels vloerverwarming
– Vloerisolatie (Tonzon thermokussens) en muurisolatie (Neopixels)
– CV HR-Combiketel 2016
– Omringd door sfeervolle jaren dertig woningen en voor vrij uitzicht op water
– Slaapkamer en badkamer begane grond
– Grotendeels vv kunststof kozijnen
– Fraai aangelegde tuin met veel privacy, huisje/berging in tuin biedt veel mogelijkheden
– Eigen oprit met carport, garage en fietsenberging

Aanvaarding in overleg

Interesse in deze sfeervolle en gerenoveerde woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus passen wij onze werkwijze de komende weken aan.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 2 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

Hiernaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:
– ons kantoor blijft vooralsnog geopend, maar bel of mail alstublieft eerst wanneer u langs wilt komen
– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 2 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u ondanks het corona virus graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Burefen 17
  • 9203 GM Drachten
  • Prijs € 325.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1933
  • Perceeloppervlakte 605
  • Woonoppervlakte 113
  • Aantal slaapkamers 3