Binnenwei 89 Hemrik

€ 239.000.- k.k. verkocht

Aan de rand van het landelijk gelegen dorp Hemrik gelegen VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE SCHUUR. De ruime kavel grenst aan weilanden en verderop gelegen bossen. Een prachtige locatie om te wonen of om wonen en werken te combineren. De bossen van het lommerijke Beetsterzwaag met o.a. de prachtige 18 holes golfcourse van Lauswolt op enkele minuten. Recreatiebos van Sparjebird op loopafstand.

De bestaande woning is in de jaren 90 grotendeels opnieuw opgetrokken en in dezelfde tijd is tevens een bedrijfsruimte gerealiseerd. Voor de liefhebber van landelijk wonen een aantrekkelijke kans, met mogelijkheid tot een kleinschalige werkplek aan huis. Fraaie tuinen, kippenren, voliere. Buitenwonen op haar best. Voor gezinnen met kinderen: in het dorp Hemrik is eveneens een basisschool gevestigd.

Woning: entree: hal met vide en toilet. Ruime L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin. Natuurstenen vloer vv vloerverwarming. De woonkamer is gericht naar de achtergelegen tuinen en weilanden. Open woonkeuken aan de voorzijde met de nodige inbouwapparatuur.
Werkkamer/kantoor met bergruimte en deur naar buiten, achterom. De inpandige bijkeuken geeft plaats aan wasmachine, cv combiketel en de nodige berg- en provisieruimte.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot twee slaapkamers. De badkamer heeft de beschikking over een wastafelmeubel, een douchehoek en een 2e toilet.

Buiten:
Bedrijfsruimte van 9 bij 5 meter voorzien van elektra (krachtstroom en verwarming) nu in gebruik als timmerwerkplaats. Een royale zolder voor de nodige opslag. Aan de achterzijde een ruime schuur van ca. 15 m2 en zolderruimte voor fietsen etc.

Bijzonderheden:
Fraai gelegen op ruime kavel van 795 m2
Wonen werken prachtig te combineren maar ook uitermate geschikt voor een hobby die ruimte vraagt.
Bedrijfsruimte voorzien van 380 V
Landelijk wonen op haar best met voorzieningen op korte afstand.
Schitterende fiets-en recreatiemogelijkheden.

Aanvaarding in overleg.

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopend makelaar. Neem gerust uw eigen NVM aankoopmakelaar mee

  • Binnenwei 89
  • 8409 JK Hemrik
  • Prijs € 239.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1991-2000
  • Perceeloppervlakte 795 m2
  • Woonoppervlakte 125 m2
  • Aantal slaapkamers 2