Ald Daem 4 Rottevalle

€ 389.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (49)

Wow Wow Wow zult u denken als u komt kijken bij deze prachtig gelegen woonboerderij. We hebben voor dit unieke object speciale kijkdagen. U dient hier wel een afspraak voor te maken. As. zaterdag 21 juli en woensdag 25 juli bent u van harte welkom.

De locatie is werkelijk uniek. Aan de rand van Drachten en Rottevalle landelijk gelegen royale woonboerderij met gastenverblijven. Nabij uitvalswegen Leeuwarden en Burgum.
Gelegen aan een rustige doodlopende landweg op een perceel van maar liefst 2395 m2.

De rieten kap van de woonboerderij is in goede staat. Aan de achterzijde van de boerderij een tweetal gastenverblijven welke zeer geschikt is voor een B&B of dubbele bewoning. Een plek waar je tot rust komt na een hectische dag. Een plek waar het voor kinderen geweldig is om op te groeien. Temidden van de landerijen genieten van de natuur die hier prachtig is. En dat alles op enkele fietsminuten vanaf Drachten.

De woning is aan de binnenzijde gedateerd en dient gerenoveerd te worden. Voor de liefhebber van een unieke plek is het daarna meer dan een feest om hier te mogen wonen.

Indeling: een lange gang snijdt het pand eigenlijk doormidden. Aan de voorzijde een tuingerichte woonkamer en tweetal werkkamer/slaapkamers, 2 douches en toiletten. Aan de noordzijde een eenvoudige keuken en een drietal slaapkamers. Tevens een royale 2e tuingerichte woonkamer.
Aan de achterzijde van de boerderij gastenverblijven met een 4 tal woon/slaapkamers, 2 maal keukeninrichting en 2 badkamers .
De boerderij en gastenverblijven beschikken over centrale verwarming, ieder met een eigen cv installatie.

Op de verdieping zijn een tweetal slaapkamers en een zeer grote ruimte welke nu in gebruik is als expositieruimte maar zeer geschikt voor een andere invulling.

Voor dit unieke object hebben we twee kijkdagen gepland. Heeft u belangstelling kom dan heerlijk vrijblijvend kijken en verwonder u over deze heerlijke locatie. Nadere informatie over deze woning kunt u verkrijgen bij de verkopend makelaar.
Bezichtigingen uitsluitend op de kijkdagen. Wij adviseren u een NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen

Aanvaarding in overleg.

  • Ald Daem 4
  • 9221 SE Rottevalle
  • Prijs € 389.000.- k.k.
  • Bouwjaar -1906
  • Perceeloppervlakte 2395
  • Woonoppervlakte 326
  • Aantal slaapkamers 9
  • Energielabel